Pattaya Business Sectors kehottaa uutta hallitusta nopeuttamaan U-Tapaon lentokentän rakentamista

KUVA: Kaosod Online

Pattaya -

Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) kehotti uutta hallitusta keskittymään U-Tapaon kansainvälisen lentokentän jäljellä olevan rakentamisen nopeuttamiseen ulkomaisten ja kotimaisten matkustajien helpottamiseksi.

PBTA:n presidentti Boonanan Pattanasin antoi haastattelun paikallisille tiedotusvälineille ja totesi, että hän halusi uuden hallituksen nopeuttavan U-Tapao-Pattayan kansainvälisen lentokentän täyttä kaupallista toimintaa varmistaakseen, että se toimii täydellä kapasiteetilla vastatakseen kasvaviin kuljetustarpeisiin. kansainväliset ja kotimaiset matkailijat, jotka matkustavat Rayongin ja Chanthaburin maakunnissa ja niiden ympäristössä sekä Pattayassa.

Työvoimapolitiikan osalta Boonanan sanoi, että uuden hallituksen tulisi keskittyä löytämään keinoja matkailuun liittyvän työvoiman täydentämiseksi matkailuprovinsseissa ympäri maata. Tällä pyrittiin ratkaisemaan jatkuva COVID-19-pandemian aiheuttama työvoimapula.

Maailmanlaajuisen epidemian hiljentymisen jälkeen suuri osa matkailuun liittyvistä työntekijöistä ei ole vielä palannut töihin palattuaan kotikaupunkiinsa. Tämä on johtanut työvoimapulaan, erityisesti kokeneisiin työntekijöihin, Boonanan totesi.

Yllä olevasta ongelmasta kärsivien yritysten auttamiseksi PBTA:n presidentti pyysi uutta hallitusta perustamaan korvausrahaston, joka tukee erityisesti matkailutyöntekijöitä tulevien epidemioiden varalta.

Boonanan totesi myös, että edustajainhuoneen uusien jäsenten tulisi käydä säännöllisesti vaikeuksissa olevilla alueilla vastaanottaakseen suoraan valituksia. Niiden pitäisi myös auttaa keskushallintoa oikaisemaan nopeasti matkailulle haitallisia vääriä uutisia, hän lisäsi.

PBTA:n puheenjohtaja viittasi väärennettyjä elinvarkauksia uutinen, joka levisi Thaimaahan matkustavien kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa maaliskuussa 2023.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.