Korealainen mies kuoli törmättyään moottoripyörällä tietyökylttiin Pattayalla

KUVA: เอ.อี.ซี นิวส์ พัทยา

Pattaya -

Pattayalla paikallisesti tunnettu korealainen mies menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa.

Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön pelastustyöntekijät ryntäsivät Pattaya 7 -koulun edustalle Pattayan alueella kello 04 aamulla tänä aamuna, 00. toukokuuta, auttamaan 24-vuotiasta korealaista miestä, joka oli törmännyt moottoripyörällään tietyökyltin ja kaatui tajuttomaksi.

Uhrin nimi salattiin toimitukseemme käytäntöjemme mukaisesti, jotta asianomaiset viranomaiset ottavat ensimmäisenä yhteyttä hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä.

Paikalla pelastajat löysivät uhrin makaamassa tajuttomana tiellä. He yrittivät elvyttää häntä, mutta tuloksetta, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat. Uhrin kansalaisuus oli korealainen, ja hän oli Pattaya Newsille puhuneiden uhrin ystävien mukaan melko tunnettu henkilö Pattayassa paikallisena expatina ja baaripäällikkönä.

KUVA: เอ.อี.ซี นิวส์ พัทยา

Hänen ruumiinsa löydettiin kaatuneen moottoripyörän läheltä ja tielle asetettu suuri punainen rakennuskyltti. Raportin mukaan hän oli törmännyt moottoripyörällään kylteihin, mikä johti hänen traagiseen kuolemaansa.

Uhrin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuspaikan valvontakameroita selvittääkseen törmäyksen tarkan syyn.

Pattaya News lähettää vilpittömät osanottomme uhrin ystäville ja omaisille.

KUVA: เอ.อี.ซี นิวส์ พัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.