Yli 40 kotia vaurioitui Bangkokin tulipalossa

KUVA: Ruam Katanyu Foundation, Fire and Rescue

Bangkok -

Yli 40 kotia vaurioitui varhain aamulla tapahtuneen tulipalon jälkeen Thon Burin alueella.

KUVA: Ruam Katanyu Foundation, Fire and Rescue

Talat Phlun poliisi sai ilmoituksen tulipalosta keskiviikkoaamuna (24th) Wutthakat Roadilla Talat Phlussa. Palomiehet paloautoineen läheisiltä alueilta saapuivat paikalle kahdessa pienessä Soissa toteamaan, että tuli oli tulessa. Palon hallintaan kului noin tunti.

KUVA: Ruam Katanyu Foundation, Fire and Rescue

Silminnäkijät näkivät paikallisia asukkaita pakenevan kodeistaan. Palossa vaurioitui yli 40 taloa, joista monet olivat puisia. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu.

Oikeuslääketieteen poliisi tutkii edelleen palon tarkkaa syytä.

KUVA: Ruam Katanyu Foundation, Fire and Rescue

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.