Thaimaan kannabiksen vastainen kampanja on tyytyväinen liittouman yhteisymmärryspöytäkirjaan ja kehottaa sulkemaan kaikki kannabisliikkeet

KUVA: ชูวิทย์ กมลวิศิษฎ์

Kansallinen -

Suorapuheinen kannabiksen vastustaja Chuwit Kamolvisit oli erityisen tyytyväinen nähtyään, että Move Forward -johtama koalitio aikoi yhteisymmärryspöytäkirjassa (MOU) säännellä kannabista uudelleen huumeena.

Chuwit oli yksi osallistujista maanantain MOU:n allekirjoittaminen Move Forward -puolueen johtamasta kahdeksan puolueen koalitiosta.

MOU:ssa liittouma sanoi aikovansa säännellä kannabista huumeena ja ottaa käyttöön rangaistuksia sen väärinkäytöstä virkaan astumisen jälkeen.

Tästä huolimatta koalitiojohtaja Pita Limjaroenrat vakuutti, että lain mukaisesti toimivien kannabisalan toimijoiden ei tarvitse huolehtia, koska marihuanan ongelma piilee sen laillisessa asemassa.

Kannabiksen säätelyn jälkeen toimijat saivat Pitan mukaan toimia normaalisti, mutta tietyin lisäsäännöksin.

Tämän asian osalta Chuwit, joka oli aktiivisesti kampanjoinut kasvin väärinkäyttöä vastaan, vastasi olevansa tyytyväinen politiikkaan, mutta totesi, että sen voimaantulon jälkeen kaikilla kannabiskauppojen toimijoilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sulkea myymälänsä hänen mielestään. .

Pita on kuitenkin näyttänyt tukevan suunnitelmaa, joka sallisi kauppojen noudattaa tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, ja kannabista kannattavat ryhmät ovat jo alkaneet kokoontua tätä asiaa kohti, mistä Chuwit on eri mieltä. Writing Thailand's Cannabis Future -niminen marihuanan puolestapuhujaryhmä on jo luvannut vastustaa kasvin palauttamista huumekäyttöön, ellei Move Forward Party pysty selkeästi selittämään, miksi näin tapahtuu ja miksi MFP tukee alkoholiliiketoiminnan laajentamista, mutta ei kannabista.

Chuwit lisäsi, että kun kaikki tarvittavat määräykset ovat voimassa ja marihuanaa saa käyttää valvottavana aineena lääketieteellisiin tarkoituksiin, todellisten lääkäreiden on myös oltava ainoita, jotka määräävät sitä, ja uskoi, että tämä pitäisi tehdä vain suurissa sairaaloissa, joissa on monia sääntöjä. sekä määräykset ja paperityöt.

Sunnuntaina 21. toukokuuta Chuwit piti lehdistötilaisuuden a marihuanakauppa joka sijaitsi lähellä naislukiota Bangkokissa. Hän sanoi, että tämä oli yksi syistä, miksi uuden hallituksen piti kriminalisoida kannabis uudelleen estääkseen lapsia joutumasta alttiiksi sen vaikutukselle.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.