Neljä kiinalaista pakolaista pidätettiin Bangkokissa

KUVA: Matichon

Bangkok -

Bangkokin poliisi otti kiinni neljä kiinalaista pakolaista, joita Kiinan viranomaiset etsivät useista rikossyytteistä.

Tänään, 23. toukokuuta, poliisit pidättivät Mr. Zhaon (alias), 35-vuotiaan Kiinan kansalaisen ylellisessä asuntohuoneistossa Rama 9 -alueella Huai Khwangin alueella Bangkokissa.

Zhao oli keskeinen etsintäkuulutettu henkilö, jota Kiinan viranomaiset etsivät väitetystä ketjusijoituspetoksesta. Huijattujen sijoitusten kokonaismäärä ylitti poliisin mukaan 150 miljardia bahtia.

Lisäksi todettiin, että Zhaon tilapäinen oleskelulupa Thaimaassa oli peruutettu. Myöhemmin hänet luovutettiin Crime Suppression Division (CSD) -osastolle jatkokäsittelyä varten.

Eräässä erillisessä tapauksessa maahanmuuttoviranomaiset Bangkokissa pidättivät kolme kiinalaista henkilöä, nimittäin Yanfangin, 35, Cheng Yin, 44, ja hra Yuanin, 45, tänään Bangkokin alueella.

Heitä kolmea etsittiin Kiinassa veronkiertosyytteiden ja roskien salakuljetuksen vuoksi.

Epäiltyjen viisumit on peruutettu, ja he odottavat karkottamista joutuakseen oikeudenkäyntiin Kiinassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.