Kaksi Kiinan kansalaista loukkaantui katumaasturin törmäyksessä Lampangissa

KUVA: Lampang Rescue

Lampang, Pohjois-Thaimaa -

Kaksi kiinalaista on loukkaantunut katumaasturin kolarissa Lampangissa.

Lampangin pelastusryhmä raportoi maanantaina (22nd) klo 6, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta Sop Prapin alueella. He saapuivat paikalle löytääkseen tien varrelta vaurioituneen maastoauton, jossa oli Chiang Mai -rekisterikilpi.

Kaksi loukkaantunutta oli juuttunut katumaasturiin, jotka olivat kuljettaja rouva Liu Yan Qu, 37, ja hänen matkustajansa, joka tunnistettiin vain Mr. Chunmingiksi, 58.

Pelastustyöntekijät käyttivät hydraulista leikkuria vapauttamaan kaksi loukkaantunutta. Molemmat vietiin läheiseen sairaalaan.

Kaksi loukkaantunutta Kiinan kansalaista kertoivat pelastusryhmälle olevansa thaimaalaisia ​​ex-patsaita, jotka asuvat Chiang Maissa ja vierailivat Lampangissa. Onnettomuuden tarkat olosuhteet ja syyt eivät kuitenkaan olleet heti selvillä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.