Ainakin seitsemän ihmistä kuoli ja 19 loukkaantui myrskyn iskiessä kouluun Phichitissä

Phichit, Keski-Thaimaa -

Ainakin seitsemän ihmistä kuoli, mukaan lukien opiskelijat, ja 19 ihmistä loukkaantui, kun suuri myrsky iski kouluun Phichitissä.

Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto raportoi eilen illalla (22nd), että myrsky iski kouluun Sam Ngamin alueella. Katto, joka peitti alueen, jolla opiskelijat ja vanhemmat olivat sisällä suojassa myrskyltä, romahti.

Vanhemmat ja oppilaat odottivat sateen loppumista, kun heidän lapsensa olivat harjoitelleet jalkapalloa koulussa.

Ainakin seitsemän ihmisen on julistettu kuolleeksi ja 19 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien opiskelijat ja vanhemmat.

Myös yli 200 perhettä alueella on kärsinyt myrskystä. Paikalliset asukkaat kertoivat Thaimaan medialle, että tämä oli pahin myrsky viimeisten 40 vuoden aikana.

Viranomaiset eivät heti julkistaneet kuolleiden ja loukkaantuneiden nimiä ja ikää.

Tämä on kehittyvä tarina ja lisätietoja voidaan päivittää sitä mukaa, kun se julkaistaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.