Pattaya Cricket Club palaa kotiin Runners Up Cupilla BCL-divisioonan A finaalissa Bangkokin CC:tä vastaan

Finaali pelattiin helteisenä kuumana päivänä Aasian teknologiainstituutin kentällä Pathum Thanissa sunnuntaina 21. toukokuuta. Joukkue oli pelannut toisiaan vastaan ​​kahdesti kauden aikana jopa kunnialla.

Valitettavasti maata ei ollut valmisteltu finaaliin. Ruohoa ei ollut leikattu vähään aikaan ja rankkasade oli tehnyt kentän erittäin hitaaksi. Vaikka se oli sama molemmille joukkueille, se ei sopinut finaaliin. Isot hyökkääjät pärjäisivät paremmin, koska lentoreitillä oli todennäköisesti enemmän juoksua, mutta riski oli suurempi. 4:t pitkin maata olisivat pulaa ja monet 2:t tarkoittivat väsyneitä ja hikinen vartaloja helteessä.

Abijit Kulkarni ja Wez Masterton johtivat heiton erotuomarien Robin Johnin ja Sanjeev Jeyan valppaiden silmien alla. Wez hävisi jälleen ja häntä pyydettiin keilaamaan ensin, mikä oli hänen suosikkivaihtoehtonsa. Tämä antoi PCC:lle mahdollisuuden tavoitella selkeää tavoitetta, mutta BCC sai joustavuutta mukauttaa hyökkäystään 7 keilaajallaan.

BCC avasi ylevän Wayne Atkinsonin ja deminutiivin Pravin Daglen kanssa, mikä aiheutti Ryan Driverille ongelmia sopeutua pituuteensa näiden hyvin erikokoisten lyöjien mukaan. 10 juoksua ensimmäisellä kerralla oli harvinainen tapaus Ryanille, mutta siitä tuli aivan liian usein samana päivänä, kun Wayne antoi hänelle hoidon.

Rabpreet Singh oli hieman siistimpi kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta Wayne ja Pravin tekivät 9 per ylitys. Pravin melkein kaatui viidennessä yli, kun liian pitkälle mennyt Luke arvioi ison osuman pitkälle rajalle väärin. Kuitenkin Pravin perääntyi samasta yli, kun kansi ajaa suoraan Reds Liddel ja Pravin lähti 5 ja pisteet 21 36 1. yli. Vishal Pattkar otti rypistymisen, kun taas Steve Christie (Crunch) toi vasemman kätensä ympärille.

Tämä hidasti juoksunopeutta, koska portissa tapahtui käänne. Wayne jatkoi Ryanin lyömistä, joka sijoittui 5 ohituksella, 45 1 vastaan ​​ja hänen kauden huonoimpia lukujaan. Crunch lähetti Vishalin pakkaamaan 4, kun hän kolhitti kannot kolmannessa erässä ja BCC oli 67 2:lla 10. erässä. Andy Emery otti vallan Ryanilta ja menestyi välittömästi, kun äskettäin saapunut Manish Argawal (ei tunnettu nopeudestaan), joutui erinomaisesti ulos Habby Singhin suorasta osumasta 2. 70 3:lla 11. erässä.

PCC:n pisteet kuivuivat, kun BCC piti tasaisena 6 juoksua kohti Crunchin, Andyn ja Habby Singhin seuraavan 10 kierroksen ajan. Wayne painosti Andyä muutaman rajan ajan, mutta Crunch piti asiat tiukasti tiukalla 5 ylityksellä 20 yhdelle. Kapteeni Abijit oli ottanut Manishin tehtävät ja lisäsi sinkkuja kääntääkseen lyönnin Waynelle, joka löi todella hyvin eikä antanut mitään periksi. Trevor Moolman, joka oli ottanut Wicket-tehtävät Weziltä, ​​huomasi Abijitin vaeltelevan ulos rypystään ja sai hänet älykkäästi 1:lla pois Habbyn keilailusta. 16 128:lle 4. päivä yli.

Habby ja Rabpreet keilasivat viimeiset viisi vaihtoa ja Rapreet menestyi eniten. Subrotu Gosh meni ensimmäiseksi, kun hän menetti kantonsa 3, 131 5:llä. Kanchan Shastri juoksi nopeasti 13 juoksua, mukaan lukien harvinainen 6 Rapreetista, mutta Ryan juoksi hänet ulos loistavalla heitolla suoraan Rapreetille klo. kannot ja 148 6:lle 23. yli. Nivedan Kumar osui Habbylle 10:llä toiseksi viimeisessä ottelussa, kun taas Rapreet poisti hänet lisäämättä pisteitään. Redsin nappasi Wayne ja Wayne päätti sisävuoron 80:lla, ei ulos. 166 7:lle oli puolustettava kokonaissumma sekä tavoitettavissa oleva kokonaissumma. PCC:n avauslyöjien tulee lyödä hyvin voittaakseen tämän ottelun.

Wez ja Ryan aloittivat PCC:n jahtaamisen, kun taas Nivedan ja Kanchan tekivät parhaansa pysäyttääkseen juonittelunsa ja valitettavasti PCC:n keilaajat voittivat taistelun. Wez arvioi väärin Nivedanin pallon linjan ja pallo löysi Abijits hanskat neljälle ensimmäisessä erässä. Ei hyvä alku. Luke otti rypistymisen, mutta pystyi vain katsomaan, kun Ryan syöksyi pallon Kanchanista lonkastaan ​​Sounder Krishnasarrylle, joka väijyi syvällä jalkojen lipsahduksessa erittäin hyvällä sukellussaaliilla.

Gone for 4 ja PCC voi olla pulassa 14 for 2 from 2 overs. Luke otti vaipan ja löi kuin mies, joka yrittää pelastaa joukkueensa useilla rajoilla peräkkäin, pääasiassa Nivedanilta. Hänellä oli vähän onnea, kun Manish pudotti hänet kuudenneksi, kun hän oli 6:ssä, mutta pian sen jälkeen, kun Luke sai etulyöntiä ja Nivedan nappasi hänet kiinni Sounderin toisesta ohituksesta 39. 45:lla 63:lla. PCC:n juoksunopeus oli hyvä, mutta portit piti säilyttää ja jossain määrin he saavuttivat tämän, vaikkakin BCC:n avustuksella Tamim Chowdhary pudotti Jainish Parikhin. BCC muutti jatkuvasti keilailuhyökkäystä ja vaikeutti asettumista keilaajaa vastaan ​​ja juoksunopeus hidastui hieman, mutta Trevor Moolman työnsi paljon singleä.

Sounder iski uudelleen 10. yli, kun Jainish swingi ja ohitti, mikä johti Abijitin tyrmäykseen 10:llä ja 70:llä 4:llä. Simon Philbrook esiintyi lyhyesti, ja se sisälsi 6:n, mutta Abijit sai hänet myös kompastumaan Manishin keilailusta. Juomat otettiin varhain, pisteet lähes tasoissa, mutta PCC kamppaili 5 menetettyjen porttien kanssa. Juomien jälkeen portit jatkoivat pomppimista ja vaadittu juoksunopeus nousi saavutettavasta 6.5:stä johonkin mahdottomaan.

Pieni Trevorin johtama herätys päättyi, kun Abijit vaihtoi hanskat keilailupaikkaan ja hän nappasi Trevorin kannot 18:aan. Rabpreet, joka oli pärjännyt hyvin Trevorin kanssa nopealla juoksulla ja muutamalla Sounderin rajalla, seurasi pian sen jälkeen.

Pravin sai hänet kiinni Manishin puolivälissä 19. 118 vastaan ​​7 ja vaadittu juoksunopeus oli 21. Kumpikaan Crunch tai Habby eivät pysyneet pitkään, kun Walter Persaud tuli keilailuhyökkäykseen ja Abijit keilaili Crunchin. Andy Emery, joka alennettiin epäoikeudenmukaisesti järjestystä alaspäin, vastusti Charlien takapäätä lyömällä Walteria 12 pikatulessa 6, mutta Abijit nappasi päivän kuudennen maalinsa – 17 keilailusta, 6 pudotusta ja 2 saalista. Reds ei ollut ulos 2 ja PCC olivat kaikki ulos 2, voittaa 4 juoksua parempi joukkue samana päivänä.

PCC tarvitsi vain toiset 20 juoksua avauksista pysyäkseen pelin edellä, mutta se ei ollut mahdollista. Wayne palkittiin MotM-palkinnolla hänen erinomaisesta 80 ei ulos ja BCC voitti kotiin Div A Cupin kaudelle 2022/23. Hyvin tehty BCC.

PCC haluaa kiittää sponsoreita, Outback Baria, Magic Baria, Ayen Baria ja Pattaya Sports Groupia heidän tuestaan ​​ja avustaan. Jos Pattayan alueella on minkä tahansa ikäisiä ja kykyisiä ihmisiä, jotka haluavat osallistua kriketin pariin, vieraile verkkosivuillamme, Facebook-sivullamme, Outback Barissa (PCC:n kotitukikohta) tai ota yhteyttä Simon Philbrookiin osoitteessa pattayacc.chairman@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.