Pattaya MP-Elect valittaa kaupunginjohtajalle viivästyneestä liikennesaariprojektista Thepprasit Roadilla

KUVA: เรารักษ์พัทยา

Pattaya -

Move Forward -puolueen (MFP) kansanedustaja valitti Pattayan pormestarille Pattayan asukkaiden puolesta Thepprasit Roadin liikennesaarten rakentamisen viivästymisestä.

Rakennus esti Thepprasit Roadin sisään- ja uloskäynnin, mikä aiheutti myöhemmin raskaita liikenneruuhkia koko alueelle, MFP:n kansanedustaja Yodchai Puengporn, joka edustaa Chonburin Nongpruen osapiiriä, kertoi Pattayan pormestari Poramese Ngampichesille eilen toukokuussa. 22.

Hän sanoi, että tietyöt aiheuttivat valituksia myös hänen vastuualueellaan asuville asukkaille. Tästä syystä hänen täytyi tehdä kiireellinen valitus suoraan pormestarille nopeuttaakseen hanketta mahdollisimman pian, Yodchai sanoi.

Voi olla 6 henkilön kuva, uutishuone ja teksti
KUVA: เรารักษ์พัทยา

Hankkeen osalta Poramese selitti, että liikennesaarten rakentaminen oli osa Thepprasit Roadin ja sitä ympäröivien alueiden kunnostusprojektia tulevaisuuden maanalaisten sähkökaapeleiden varustamiseksi uudelleenlouhinnan välttämiseksi.

Hän sanoi, että liikennesaarekkeet olivat myös ratkaisevia onnettomuuksien vähentämisessä Thepprasit Roadilla. onnettomuudet oli ollut usein alueella, koska keskikaistat, liikennevalot ja hätävalot puuttuivat, Poramese sanoi.

Poramese lisäsi, että ennen rakentamista tehtiin tutkimuksia, joissa kerättiin kommentteja sekä suurelta yleisöltä että tien molemmin puolin yrityksiltä, ​​ja enemmistö oli samaa mieltä.

Voi olla 5 henkilön kuva ja teksti
KUVA: เรารักษ์พัทยา

Kaiken kaikkiaan pormestari oli käsitellyt huolenaiheita ja hyväksynyt valituksen. Hän lupasi tutkia asiaa ja pyrkiä saamaan aikaan parempaa ymmärrystä kärsineiden asukkaiden kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.