PÄIVITYS: Kiertueveneen kuljettajan testit positiiviset metamfetamiinille, kun 35 ihmistä, enimmäkseen ulkomaalaisia ​​turisteja, loukkaantui veneen törmäyksessä Phuketissa

Chalong -

Veneen kuljettajalle on saatu positiivinen metamfetamiinitesti, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Aiemmat tarinamme:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (17th) lähellä Chalongin laituria monien loukkaantumisten vuoksi. Yli tusina ambulanssia lähialueelta saapui Chalongin laiturille.

Yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien venäläiset, ukrainalaiset, kazakstanilaiset, hongkongilaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset, kun matkavene törmäsi pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Veneen kapteenia syytetään huolimattomasta käytöksestä, joka on aiheuttanut loukkaantumisia.

Nyt päivitykseen:

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille maanantaina (22. toukokuuta), että kyseessä olevan venekuljettajan nimi on Mr. Sathit Mardchai, 29. Hän suoritti tavallisen verikokeen alkoholin ja huumeiden varalta viranomaisten pyynnöstä. onnettomuuden jälkeen.

Hänen verikokeistaan ​​ei löytynyt alkoholia, mutta metamfetamiinia löytyi.

Poliisi jatkaa tutkintaa saadakseen lisää syytteitä uhriksi toipuminen jatkuu paikallisissa sairaaloissa, ja Phuket Immigration on myöntänyt heille viisumipidennystä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.