Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: puolalaisen miehen väitetään murhanneen ukrainalaisen naisen ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 15. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 21. toukokuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat, 42, maanantaina (15. toukokuuta)th) julisti voiton Thaimaan vaalien epävirallisen ääntenlaskennan jälkeen, jonka vaalilautakunta (EY) julkaisi.

Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat ilmoitti maanantaina, että hänen puolueensa on valmis muodostamaan koalitiohallituksen viidellä entisellä oppositiopuolueella ja yhdellä uudella puolueella, yhteensä 309 paikkaa parlamentissa ja itse pääministerinä.

Move Forward -puolueen (MFP) pääministeriehdokas Pita Limjaroenrat ilmoitti torstaina virallisesti muodostavansa 8 puolueesta koostuvan koalitiohallituksen ja 313 kansanedustajaa.

Thaimaan vaalilautakunta (EC) ilmoitti maanantaina 15th), että 75.22 prosenttia thaimaalaisista osallistui vaaleihin, mikä on Thaimaan historian korkein ennätys.

Pääministerin paikkaan tulee kuitenkin olemaan pitkä tie, ja sillä on monia esteitä Pitalle, koska kaikki eivät tue häntä tässä roolissa, etenkään konservatiivisesta kokoonpanosta.

2. Vaikka Thaimaan parlamenttivaalit johtivat Move Forward -puolueen sankarilliseen voittoon, heidän pyrkimyksensä muodostaa koalitiohallitus ei välttämättä ole selvä, kun tietyt ylähuoneen (senaatin) jäsenet tekivät selväksi, etteivät he äänestä puolueen pääministeriä. ehdokas maan 30. pääministeriksi.

Kuten edellä todettiin, tämä on vain yksi monista mahdollisista ongelmista, jotka Move Forward Party voi ratkaista.

3. Puolalaisen miehen väitetään murhanneen ukrainalaisen naisen ja leikkaamalla tämän ruumiin sahalla Bangkokissa sijaitsevassa asuntohuoneistossa.

Puolalainen mies pidätettiin lähellä Thaimaan rajaa Sa Kaeossa, kun hänen väitetään tappaneen ja paloittaneen ukrainalaisen naisen asunnossa Bang Kho Laemissa.

Puolalainen epäilty, joka pidätettiin sen jälkeen, kun hän tappoi ja paloitti ukrainalaisen naisen asunnossa Bangkokissa, on kieltäytynyt sanomasta mitään Thaimaan poliisille ja medialle.

Ukrainalaisen naisen väitetysti murhanneen puolalaisesta epäillystä tuoksuva haju kiinnitti henkilöstön huomion ravintolassa Bangkokissa ja auttoi johtamaan hänen pidätykseensä.

Tämä rikos järkytti sekä thaimaalaista että vieraskielistä mediaa ja nousi kansainvälisiin otsikoihin. Epäilty on edelleen kieltäytynyt puhumasta epäillystä rikoksesta tai vastaamasta kysymyksiin.

4. Kiinalainen liikemies löydettiin kuolleena yli 20 puukon ja viiltohaavan saaneena lomakeskuksesta Mueang Trangista.

Kolme epäiltyä, joiden epäillään osallistuneen kiinalaisen liikemiehen murhaan Trangissa, on pidätetty Satunissa.

Kolme epäiltyä, jotka osallistuivat kiinalaisen liikemiehen murhaan Trangissa, on nostettu virallisesti syytteeseen.

Tämä oli myös erittäin paljon luettu tarina ja erittäin kiistanalainen, uhri oli naimisissa ja hänellä oli useita lapsia ja hän oli säännöllisesti "vieraillut" yhden epäillyn, alaikäisen, luona.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.