Nuori nainen löydettiin kuolleena Pattayasta, murhasta epäillään

Pattaya-

Nuori nainen löydettiin kuolleena asunnosta Pattayassa, ja Pattayan poliisi epäilee hänet murhatuksi.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta lauantaina (20th) aamulla asunnossa Keski-Pattayalla. Poliisi saapui huoneeseen löytääkseen thaimaalaisen naisen, neiti Rattana Thamrakin, 32, ruumiin.

Rattana löydettiin kasvot alaspäin kuivuneen veren peitossa. Hänen ruumiistaan ​​löydettiin noin kymmenen veitsen aiheuttamaa haavaa ja huoneen lattialta verenjälkiä.

Poliisi uskoi naisen kuolleen vähintään neljä päivää ennen ruumiin löytämistä. Huoneesta lainvalvontaviranomaiset löysivät lasinsiruja ja merkkejä fyysisestä kiistasta ja kamppailusta.

Ms Suwapet, 61, asuntokompleksissa työskentelevä piika, kertoi poliisille, että huoneesta tuli paha haju. Hän koputti oveen, mutta vastausta ei kuulunut ja hän oli huolissaan, koska hän ei ollut nähnyt vuokralaista moneen päivään. Hän kertoi asiasta asunnon omistajalle ja soitti poliisille ennen kuin he avasivat huoneen avaimella ja löysivät sisältä kauhistuttavan kohtauksen.

Rouva Big (salanimi), 23, uhrin naapuri, kertoi Pattayan poliisille, että hän keskusteli neiti Rattanan kanssa koko päivän 14. toukokuutath. Rouva Rattanalla oli yleensä monia miehiä, jotka ottivat yhteyttä ja vierailivat hänen huoneessaan, rouva Bigin mukaan. Hän oli entinen työntekijä baarissa Soi Bua Khaossa, mutta hän oli tällä hetkellä työttömänä. Rouva Big ei antanut lehdistölle hänen entisen baarinsa nimeä.

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Thanapong Poethi kertoi Pattaya Newsille, että poliisi on tunnistanut asuntokompleksin CCTV:n tarkastelun jälkeen kolme miespuolista epäiltyä ja poliisi jatkaa tutkintaa.

TPN media esittää vilpittömät osanottonsa uhrin ystäville ja omaisille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.