Naisen epäillään varastaneen Pattaya-baarissa tuotemerkkilaukkua, jossa on esineitä yli 100,000 XNUMX bahtin arvosta

Pattaya -

Tuntematon nainen on väitetysti varastanut baarissa Pattayassa merkkilaukun, jossa on arvoesineitä yli sadan tuhannen bahtin eli noin 3,000 XNUMX dollarin arvosta.

Perjantai-iltana (19th) Rouva Siriphon Bussadee, 48, teki ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille ja CCTV-materiaalia. Hän kertoi poliisille, että hän oli juomassa baarin edessä tietä päin Soi Honeyssa, Pattayan keskustassa. Hän meni wc:hen, mutta jätti kukkaronsa baaripöytään, kun hänen ulkomaalainen miehensä, jota ei tunnistettu nimellä, oli vielä pöydässä. Pattayan kaupungin poliisi salasi baarin nimen täydellistä tutkintaa odotettaessa.

Siriphon palasi vessasta ja huomasi, että hänen tuotemerkkinsä 40,000 XNUMX bahtin arvoinen laukku oli kadonnut.

Hänen laukkunsa sisällä oli Siriphonin mukaan merkkilompakko, jonka arvo oli 20,000 17,000 bahtia, merkkilasit, joiden arvo oli 50,000 XNUMX bahtia, ja timanttirannekoru, jonka arvo oli XNUMX XNUMX bahtia.

CCTV-materiaalissa näytettiin pieni naispuolinen epäilty kävelemässä Soi Honeylla yksin ennen kuin hän huomasi kukkaron, kääntyi ympäri, pysähtyi hetkeksi baarin eteen ja otti kukkaron, kun rouva Siriphonin aviomies ei ollut tietoinen ennen kuin hän käveli pois.

Pattayan kaupungin poliisi jatkaa tutkintaa epäillyn löytämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.