Tuntematon ulkomaalainen mies kuoli moottoripyöräonnettomuuden jälkeen Pattayalla

Pattaya -

Ulkomaalainen mieskuljettaja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla moottoripyöräonnettomuuden jälkeen Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta klo 3 lauantaina (30. toukokuuta).th) Jomtien Second Roadin kaarteessa. He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tieltä vaurioituneen Honda CBR 300cc -moottoripyörän. Läheiset pelastusyksiköt ja Pattayan poliisi löysivät ulkomaalaisen miespuolisen ruumiin.

Kypärä löytyi tapahtumapaikalta, mutta oli epäselvää, oliko ratsastaja käyttänyt kypärää onnettomuuden sattuessa.

Silminnäkijät kertoivat Pattaya Newsille, että moottoripyöräilijä ajoi suurella nopeudella ja heilui pahasti ennen kuin menetti hallinnan kaarteessa ja törmäsi kävelytielle.

Pattayan kaupungin poliisi kuitenkin tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen onnettomuuden tarkan syyn ja tunnistaakseen ulkomaalaisen ratsastajan, jolla ei ollut henkilöllisyystodistuksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.