Sukellusveneen ostaminen on uuden hallituksen päätettävissä, Thaimaan laivaston komentaja sanoo

KUVA: Matichon

Kansallinen -

 Thaimaan laivaston ylipäällikkö amiraali Choengchai Chomchoengpaet sanoi torstaina 18. toukokuuta 2023, että uuden hallituksen on tehtävä päätös sukellusveneen ostamisesta Kiinasta.

Amiraali Choengchai totesi, että Thaimaan laivasto noudattaa tällä hetkellä pitkän aikavälin suunnitelmaansa sotilasvarusteiden hankinnassa. Tähän sisältyy ikääntyvien sotalaivojen uusiminen ja miehittämättömien lentokoneiden hankinta vanhojen valvontalentokoneiden tilalle, mikä prosessi on jatkunut viime vuodesta lähtien.

Sukellusveneen suunnitellusta hankinnasta Kiinasta hän sanoi, että laivasto on vasta alkuvaiheessa neuvotteluissa Kiinan edustajien kanssa.

Kiina oli lähettänyt edustajansa keskustelemaan sukellusveneistä Thaimaan laivaston kanssa tämän kuun alussa, mutta päätös oston hyväksymisestä tai hylkäämisestä riippuu edelleen uudesta hallituksesta, ylipäällikkö sanoi. Jokainen Kiinan kanssa keskusteltu yksityiskohta on myös raportoitava hallitukselle, hän sanoi.

Thaimaan media kysyi sitten amiraali Choengchailta, äänestäisikö hän Move Forward -puolueen pääministeriehdokasta Pita Limjaroenratia seuraavaksi pääministeriksi. Hänen mukaansa ei ole vielä aika päättää asiaa, koska vaalien voittaja on vasta kokoamassa koalitiokumppaneita.

Pattaya News toteaa, että amiraali Choengchai Chomchoengpaet on yksi viidestä juntan nimittämästä senaattorista, jotka ovat Thaimaan asevoimien päälliköitä ja kansallista poliisipäällikköä. Hänen lausuntonsa Thaimaan medialle poikkeaa varhaisista uutisista, joiden mukaan asevoimien päälliköt senaattoreina pidättyisivät äänestämästä riippumatta siitä, kuka on ehdokas puolueettomuuden takaamiseksi.

Senaattori sanoi myös, että laivasto haluaa hallituksen muodostavan mahdollisimman sujuvaa. Mitä tulee armeijaan, se noudattaa hallituksen politiikkaa riippumatta siitä, mistä puolueesta se tulee.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.