Epäilty pidätettiin, kun hänet jäljitettiin AirPods-laitteista, kun hän nappasi kukkaron venäläiseltä turistilta Bangkokissa

Bangkok -

Epäilty pidätettiin sen jälkeen, kun hän nappasi laukun venäläiseltä turistilta Thonglorissa. Poliisi jäljitti varkaan turistin AirPodien antaman signaalin perusteella.

Thonglorin poliisi kertoi TPN-medialle, että kello 1 torstaina (36th) Tuntematon naispuolinen venäläinen turisti teki ilmoituksen poliisille. Hän kertoi poliisille, että keskiviikkona (11. toukokuuta) kello 00th), hän käveli Soi Sukhumvitissa 49/13 yksin.

Yhtäkkiä moottoripyörää ajanut miespuolinen epäilty nappasi nopeasti hänen laukkunsa ja sai hänet kaatumaan. Hän loukkasi polviaan ja käsivarttaan, kun epäilty kiihtyi. Laukun sisällä oli iPhone 14 Pro Max, AirPods ja lompakko, jossa oli 1,000 bahtia käteistä.

Thonglorin poliisi jäljitti epäillyn uhrin AirPod-laitteiden GPS-sijainnin perusteella. Sijainti osoitti, että AirPodit olivat Soi Yoo Suk 30:ssä Samut Prakanissa. Poliisi pidätti lopulta torstaina (41. toukokuuta) epäillyn, jonka nimi oli vain Mr. Thanakrit, 18th) klo 11

Thanakrit myönsi poliisille, että nappattuaan turistin laukun hän palasi kotiinsa Samut Prakanissa.

Thanakritia syytetään varkaudesta ja vamman aiheuttamisesta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.