Charge+ käynnistää 5,000 XNUMX km:n sähköautojen latausmoottoritien
5 maassa Kaakkois-Aasiassa

Bangkok, 18. toukokuuta 2023 – Charge+ ilmoittaa suunnitelmastaan ​​kehittää 5,000 5 kilometriä sähköauton (EV) latausmoottoritie viiteen Kaakkois-Aasian maahan. Sähköauton kuljettajat voivat odottaa Charge+ -sovelluksen käyttöösi kätevästi 45 tasavirtapikalatauspaikkaa Singaporen, Malesian, Thaimaan, Kambodžan ja Vietnamin maissa (liite A).

Tämä merkittävä aloite hyödyntää Charge+:n vahvaa ennätystä johtavana sähköautojen lataustoimittajana Kaakkois-Aasian alueella, jossa Charge+ toimii jo kuudessa maassa, ja tällä hetkellä käytössä on noin 1,000 XNUMX latauspistettä. Kaikki valtatien varrella sijaitsevat asemat ottavat käyttöön tasavirta-pikalatauksen, jotta sähköauton kuljettajat voivat latautua nopeasti.

Tämän sähköautojen lataustien on määrä olla Kaakkois-Aasian pisin ja yksi pisimmistä laatuaan maailmassa. Suunnitelman mukaan latausasemien välinen etäisyys on keskimäärin noin 120 kilometriä. Asemat sijaitsevat joko suoraan valtatien varrella tai alle 2 km:n päässä eritasoista.

Tämä projekti auttaa vastaamaan mahdollisten sähköajoneuvojen ostajien pitkäaikaiseen huoleen siitä, että sähköautot eivät sovellu kaukokäyttöön latausinfrastruktuurin puutteen vuoksi etenkin syrjäisillä alueilla sekä rajat ylittävien sovellusten rekisteröinnin haasteisiin. ja eri valuuttamaksujen käsittely. Suunnitellut latausasemat yhdistettynä Charge+:n sovellukseen tarjoavat sähköajoneuvojen kuljettajille rajat ylittävän mukavuuden ja lisäävät yleistä luottamusta siirtymiseen sähköautoihin Kaakkois-Aasian ensisijaisena maaliikennemuotona.

 

45 latauspaikasta Charge+ on vahvistanut ensimmäisessä vaiheessa 18 paikkaa (liite B), joissa Charge+ investoi latausasemiin, omistaa ja käyttää niitä. Nämä asemat ovat toiminnassa vuoden 2024 loppuun mennessä ja sisältävät kaupunkilatauskeskuksia kuudessa keskeisessä kaupungissa, nimittäin Singaporessa, Kuala Lumpurissa, Bangkokissa, Phnom Penhissä, Ho Chi Minh Cityssä ja Hanoissa. Loput 27 sijaintia valmistuvat vuoden 2025 loppuun mennessä, ja ne sisältävät sekä Charge+:n omistamia asemia että strategisten kumppanien omistamia asemia, jotka ovat antaneet Charge+:lle mahdollisuuden liikkua heidän kanssaan.

Tämä tiedote tehdään vuotuisessa Future Mobility Asia -huippukokouksessa, joka pidetään Bangkokissa 17.-19. Osana tätä tiedotetta Charge+ on myös ilmoittanut strategisesta kumppanuudestamme Thaimaan valtion omistaman EGATin kanssa, joka vastaa energian tuotannosta sähkön myynti Thaimaan jakeluyhtiöille. EGAT tarjoaa Charge+:lle paikan Thap Sakaessa noin 2023 km Bangkokista etelään tasavirtalatausaseman perustamista varten. Lisäksi EGAT tekee yhteistyötä Charge+:n kanssa verkkovierailuissa, jotta Charge+:n käyttäjät voivat käyttää samaa Charge+-sovellusta päästäkseen saumattomasti Thaimaan EGAT-latausasemille.

”Kaakkois-Aasiassa sähköautot kärsivät jatkuvasta käsityksestä, että ne ovat epämukavia pitkän matkan ja rajat ylittävässä matkustamisessa. Siksi olemme innoissamme voidessamme julkistaa tämän 5,000 XNUMX kilometrin sähköajoneuvojen latausmoottoritieprojektin, joka mullistaa yhteiskunnan käsityksen sähköautoista tällä alueella ja antaa sähköautojen kuljettajille kaivattua luottamusta. Tämän projektin mahdollistavat Charge+:n laajat toiminnot Kaakkois-Aasiassa sekä strategiset kumppanuudet verkkovierailumahdollisuuksissa, jotka laajentavat Charge+-verkostoa entisestään.”, Charge+:n toimitusjohtaja Goh Chee Kiong sanoo.

"Charge+:n perustamisesta vuonna 2018 lähtien visiomme oli katalysoida sähköistä liikkuvuutta Kaakkois-Aasiassa ja tarjota sähköauton kuljettajille saumaton kokemus. Tämä viiden maan läpi kulkeva sähköajoneuvojen latausmoottoritiehanke on toinen strateginen virstanpylväs Charge+:n matkalla olla todella vaikuttava sähköautojen latauspelaaja tälle alueelle”, sanoi Ong Tze Boon, Charge+:n puheenjohtaja.

 

 

Tietoja Charge+:sta

 

Charge+ on Kaakkois-Aasiaa palveleva johtava integroitu sähköautojen latausratkaisujen toimittaja, jonka tehtävänä on katalysoida sähköisen liikkuvuuden lisääntymistä alueella. Sen integroituja ratkaisuja ovat patentoitu erittäin ohut laturi, älykäs latausohjelmisto ja innovatiiviset liiketoimintamallit. Charge+ operoi tällä hetkellä noin 1,000 10,000 sähköauton latauspistettä Kaakkois-Aasiassa, ja tavoitteena on saada vähintään 2030 XNUMX latauspistettä vuoteen XNUMX mennessä. Charge+ on myös ainutlaatuinen asema kattavana latausoperaattorina, joka palvelee julkisten asuntojen, asuntojen, liike- ja teollisuusrakennusten segmenttejä. Singaporen ponnahduslautana Charge+ toimii myös Malesiassa, Thaimaassa, Vietnamissa, Indonesiassa ja viimeksi Kambodžassa. Lisätietoja on osoitteessa www.chargeplus.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/