Jakraphan varmistaa hallitsevan johtoaseman Double Eaglesin kanssa St. Andrews 2000:ssa Rayongissa

Kaksi näyttävää kotkaa ajoi Jakraphan Premsirigornin vakuuttavaan 14 pisteen johtoon filippiiniläiseen Justin Raphael Quibaniin 3.45 miljoonan Bt73 miljoonan Bt Thailand Mixed Stableford Challengen kolmannen kierroksen jälkeen Par-2000 St. Andrews XNUMX:ssa Rayongissa torstaina.

Huolimatta hitaasta aloituksesta, jossa hän kohtasi bogeyn viiden ensimmäisen reiän sisällä, thai-hongkongilainen pelaaja ampui neljä birdietä, kaksi kotkaa 11. ja 18. reiällä ja yhden bogeyn lisää 17. reiässä saadakseen 16 pistettä erinomaisesta kokonaistuloksesta. tuloksella 47 pistettä.

 ”Oikeastaan ​​se oli vähän rankkaa tuulisen tilan takia. Pääsin hieman jäykäksi ehkä siksi, että olin hieman hermostunut johtajana olemisesta”, sanoi 31-vuotias Jakraphan tai perheensä ja ystäviensä hellästi nimellä ”Johnny”. 

”Sain vihdoin birdien kuudenteen reikään asti. Yritin puhua caddylle rentoutuakseni. Hän käski minun luottaa itseensä ja ottaa riskejä", lisäsi Jakraphan, joka voitti Thaimaan Mixed Q-Schoolin Lake View Resort and Golf Clubilla maaliskuussa. 

"Mutta käännekohta oli 11. reiässä, jossa ammuin kotkan. Sain vauhtia siitä lähtien. Toiselle kotkalle 18. päivänä en odottanut sitä. Pallo vain pyörii lähellä keilaa. Joskus pitää olla vähän onneakin, hän lisäsi.

Jakraphan pääsee viimeiselle kierrokselle suurella itsevarmuudella 14 pisteen etumatkalla Quibaniin, joka jäi jäljessä 33 pisteellä. Perjantain finaali tarjoaa hänelle mahdollisuuden varmistaa merkittävä voitto, ensimmäinen sen jälkeen, kun hän voitti All Thailand Golf Tourin kuusi vuotta sitten Khon Kaenissa.

 ”Minun pitäisi tuntea oloni mukavammaksi huomenna, mutta olen silti yhtä päättäväinen kuin tavallisesti. Pyrin keskittymään peliini, erityisesti viheriöihin, luodakseni mahdollisuuksia birdieille. Minulla ei ole varaa olla liian rento", hän sanoi.

Quiban, joka saavutti aiemmin kaksi voittoa paikallisella kiertueella Filippiineillä, varmisti kiitettävät 11 pistettä, kun hän esitti seitsemän birdietä kolmen bogeyn kanssa. 

– Minulla oli hidas aloitus tänään, vain yksi väylä yhdeksän etujoukossa. Mutta onneksi 4. reiän jälkeen pääsin takaisin perustilaani ja osuin kolme birdietä. Sen jälkeen tunsin oloni mukavammaksi, löin enemmän väyliä ja viheriöitä. Lopulta tein lisää birdietä”, sanoi 27-vuotias, joka sijoittui Aasian kiertueella vuosina 2018 ja 2022 kaksi viiden parhaan joukossa. Hän ei ole vielä saavuttanut läpimurtoa ulkomailla. 

"Tunnen oloni melko luottavaiseksi. Tunnen oloni mukavaksi swingissäni ja puttaukseni on todella hyvä. Mutta johtaja sammuttaa valot huomenna. Joten minun on pelattava hyvää golfia ja vähennettävä odotuksiani, Quiban sanoi.

16 pisteen päässä johtoasemasta oli Newport Laparojkit, jolla oli bogey-vapaa kierros, jossa hän ampui neljä birdietä saadakseen 8 pistettä ja yhteensä 31.

Toisin kuin viime viikon lyöntipelitapahtumassa, Stableford-muoto antaa pelaajille pisteitä kullakin reiällä tehtyjen lyöntien lukumäärän perusteella. Tässä järjestelmässä pelaajat ansaitsevat pisteitä birdieistä (2 per birdie) ja eagles (5 per kotka), kun taas bogeys (-1 per bogey) ja double bogeys (-3 per double bogey tai enemmän) vähentävät pisteitä kokonaistuloksistaan. Pelaaja, jolla on korkeimmat pisteet nelipäiväisessä turnauksessa, lähtee tittelinsä.

Turnauksen suoraa lähetystä voi katsoa TrustGolfin Facebook-fanisivulla ja TrustGolfin Youtube-kanavalla klo 9 alkaen.

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 ja Barcelona Valley.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/