AstraZeneca Thailand nimittää Roman Ramosin maan presidentiksi

Bangkok – AstraZeneca (Thailand) Ltd., johtava maailmanlaajuinen biofarmaseuttinen yritys, on ilmoittanut Roman Ramosin nimittämisestä maajohtajaksi. Uudessa tehtävässään Roman tulee vastaamaan AstraZenecan strategian ja toiminnan valvonnasta Thaimaan kaupallisissa, lääketieteellisissä ja sääntely-asioissa.

Roman tuo mukanaan runsaasti kokemusta kaupallisesta johtamisesta useilla terapeuttisilla aloilla sekä kokemuksen erinomaisista liiketoimintatuloksista ja pitkäaikaisista markkinajohtajista eri alueilla. Hän tuli AstraZenecan palvelukseen vuonna 2016 Core Brands -liiketoimintayksikön päällikkönä Meksikossa, missä hän johti Respiratory and Immunology (R&I) -liiketoimintayksikköä noustaen maan hengitystiemarkkinoiden ykköseksi ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa.

Tämän jälkeen hän aloitti T&I:n kansainvälisen kaupallisen johtajan roolin Sveitsissä, missä hän johti poikkitoiminnallista ponnistusta 12 markkina-alueella paikallisten politiikkojen muokkaamiseksi ja astman hoidon muuttamiseksi. Hänen toimikautensa aikana yksikön perus- ja erikoissairaanhoidon portfoliot kasvoivat merkittävästi koko alueella, vuoden 9 2021 prosentista 21 prosenttiin vuonna 2022. 

Roman sanoi: "Minulla on kunnia liittyä AstraZeneca Thailandiin, ja odotan innolla, että pääsen johtamaan tiimiämme solmimaan vahvoja kumppanuuksia tärkeimpien julkisten ja yksityisten sidosryhmien kanssa kasvun edistämiseksi ja terveydenhuollon saatavuuden lisäämiseksi maassa. Tieteen ja edistyneen teknologian avulla olen myös sitoutunut tuomaan enemmän innovaatioita Thaimaan markkinoille ja edistämään kestävää terveydenhuoltoa thaimaalaisten, yhteiskunnan ja viime kädessä koko planeetan hyödyksi.

Roman ottaa vastaan ​​uuden tehtävänsä ja jatkaa AstraZenecan lähes 40 vuoden perintöä potilastulosten muuttamisessa Thaimaassa toimittamalla innovatiivisia lääkkeitä ja laajentamalla terveydenhuollon saatavuutta yhteistyökampanjoilla, jotka menevät hoitoa pidemmälle.

 

AstraZeneca

AstraZeneca (LSE/STO/Nasdaq: AZN) on maailmanlaajuinen, tiedejohtoinen biolääkeyhtiö, joka keskittyy reseptilääkkeiden löytämiseen, kehittämiseen ja kaupallistamiseen syöpäsairauksien, harvinaisten sairauksien ja biofarmaseuttisten lääkkeiden alalla, mukaan lukien sydän- ja verisuoni-, munuais- ja aineenvaihdunta- ja hengityselimet. & Immunologia. Cambridgessa, Isossa-Britanniassa, sijaitseva AstraZeneca toimii yli 100 maassa, ja sen innovatiivisia lääkkeitä käyttävät miljoonat potilaat maailmanlaajuisesti. Ole hyvä ja vieraile astrazeneca.com ja seuraa yritystä Twitterissä @AstraZeneca.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/