Pattayan poliisi varoittaa epäiltyjä prostituoituja olemaan myymättä seksipalveluja turisteille

KUVA: Dailynews

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi suuntasi alas Pattaya Beachille eilen illalla ja varoitti kaupungin naisia ​​ja transsukupuolisia henkilöitä lopettamaan väitetyn laittomien seksipalvelujen myynnin ja siirtymään pois rannalta.

Viime yönä 17. toukokuuta useat poliisit ja turistipoliisi tarkastivat Pattayan rantarannan ohjeistaakseen henkilöitä, joita epäillään myyneen seksityötä turisteille, liikkumaan rantaa pitkin.

Poliisi, jota johtaa Pol. Eversti Somchai Thiraphatphaisarn ilmoitti henkilöille, että oli Thaimaan lakien vastaista olla toimettomana rannalla myymässä seksipalveluita ohikulkijoille. Jos heidät jäisi kiinni toistamasta tätä tekoa uudelleen, heitä uhkaa ankara sakko, sanoi eversti Somchai.

Väitetyt seksityöntekijät vietiin sitten poliisiasemalle henkilöllisyytensä dokumentoimiseksi, ja heitä uhkaa sakko. Eversti Somchai sanoi, että tukahduttaminen oli kansallisen apulaispoliisin päällikön Surachate "Big Joke" Hakparnin käskyjen mukainen perheystävällisen kuvan säilyttämiseksi Pattayan kaupungista.

Prostituutio on laitonta Thaimaassa, vaikka lakiehdotukset ovat vireillä tämän kriminalisoinnin lopettamiseksi, ja Move Forwardin johtama uusi hallituskoalitio on myös sanonut kannattavansa prostituution laillistamista. Saat lisätietoja tästä napauttamalla tai napsauttamalla tätä. Pattayan poliisi totesi kuitenkin, että heidän tehtävänsä on valvoa nykyisen lain noudattamista, ei harkita lainsäädäntöä tai lainmuutosehdotuksia.

Viranomaiset korostivat myös yrittäjille, ettei vieraita riistettävä ja pidättäytymään tappelemasta turistien kanssa. Jokainen pulassa oleva voi soittaa poliisin vihjepuhelimeen 1155.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.