PÄIVITYS: Move Forward -puolueen tuleva kansanedustaja veloitettiin virallisesti rattijuopumuksesta Bangkokissa

TIEDOSTO KUVA

Bangkok -

Move Forward -puolueen puoluelistalla oleva tuleva jäsen, joka erosi puolueesta tiistaina (16th) on saanut virallisen syytteen rattijuopumuksesta Bangkokissa.

Edellinen tarinamme:

Move Forward -puolueen listalla oleva tuleva kansanedustaja Nateepat Kulsetthasith, 46, erosi puolueesta tiistaina (16. toukokuuta)th) sen jälkeen, kun hänet pidätettiin Bangkokissa rattijuopumuksesta.

Nyt päivitykseen:

Tiistaina (16th) tuomio luettiin Minburin rikostuomioistuimessa Bangkokissa. Nateepatille tehdyn alkoholin hengitystestin pitoisuus oli 66 milligrammaa, mikä ylittää Thaimaan laillisen rajan. Nateepat on myöntänyt syytteen rattijuopumuksesta Bangkokin Khok Kramin poliisille ja myöntänyt syyllisyytensä.

Hänen ajokorttinsa on otettu kuudeksi kuukaudeksi ajokieltoon. Hänet tuomitaan kahdeksi kuukaudeksi vankeuteen ja 4,000 XNUMX bahtin sakkoon. Hän sai kuitenkin ehdollisen vankeusrangaistuksensa kahdeksi vuodeksi, kunhan hän täyttää erilaiset koeajan vaatimukset, mukaan lukien hyväntekeväisyystyö.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.