PÄIVITYS: Pattayan poliisi tavoittaa jäljellä olevat epäillyt kiinalaisia ​​turisteja vastaan ​​suunnatussa ryöstötapauksessa

Pattaya -

Pattayan poliisi sai vihdoin kiinni kaikki väitetyt kiinalaisia ​​turisteja vastaan ​​pakottavat ryöstäjät rajapaikalta Sa Kaeon maakunnassa Itä-Thaimaassa.

Ensin edellinen tarinamme:

Naamioituneet murtovarkaat murtautuivat kiinalaisten turistien taloon Pattayassa heilutellen tuliaseita ja varastivat arvoesineitä ennen pakenemista. Poliisi on toistaiseksi pidättänyt yhden kolmesta epäillystä.

Nyt päivitykseemme:

Aamulla tänään, 17. toukokuuta, Pattayan poliisi pidätti kaikki Pattayalla asuvien kiinalaisten turistien ryöstötapauksessa jäljellä olevat epäillyt. Nämä kolme miestä tunnistettiin Sarawut Suthaphotiksi, 31, ryöstön suunnittelijaksi, Nakarin Sae Teoksi, 26, ja Wanchai Kreedkraiksi, 27. Kaikki olivat Thaimaan kansalaisia.

Epäillyt pidätettiin ampuma-aseiden ja osan kiinalaisille uhreille kuuluneesta omaisuudesta. Pidätys tapahtui lähellä luonnollista rajanylityspaikkaa, lähellä Aranyaprathetin rajatarkastuspistettä, Khlong Luekin osa-alueella Aranyaprathetin alueella Sa Kaeon maakunnassa.

He kaikki myönsivät rikoksen ja sanoivat ymmärtäneensä väärin, että heidän kohteensa oli varakas ryhmä kiinalaisia ​​liikemiehiä. Kuitenkin, kun he suorittivat ryöstön, ryhmä osoittautui vain tavallisiksi kiinalaisiksi turisteiksi.

Saatuaan tietää, että poliisi oli ottanut kaksi muuta rikoskumppania kiinni, kolme jäljellä olevaa epäiltyä päätti paeta Kambodžaan Chanthaburin maakunnan kautta. Sitten he hyppäsivät ajoittain maiden välillä, kunnes rahat loppuivat.

Lopulta epäillyt muuttivat Thaimaan ja Kambodžan rajalle Sa Kaeoon löytääkseen töitä. He kuitenkin paljastivat vahingossa olinpaikkansa matkapuhelimella, minkä seurauksena poliisi pidätti heidät.

Ryöstön motiivina oli heidän riippuvuutensa nettipelaamiseen, epäillyt tunnustivat. Tutkintaryhmä vei sitten kaikki kolme miestä tallentamaan lausuntonsa Khlong Luekin poliisiasemalle ja siirsi heidät myöhemmin Pattayan poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten.

Tarkastettuaan tekijöiden rikosrekisterit poliisi havaitsi, että Sarawut oli kerran tuomittu huumeisiin liittyvistä rikoksista. Nakarin nostettiin myös syytteeseen luokan 1 huumausaineiden hallussapidosta ja laittomasta rahapelaamisesta, ja Wanchai on ollut syytteeseen laittomasta uhkapelaamisesta.

Kaikki epäillyt ovat edelleen poliisin hallussa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.