Väitetty moottoripyörävaras ajoi liikennettä vastaan, kuoli ajoneuvo-onnettomuudessa Sattahipissa

Sattahip -

Thaimaalainen mies, joka Na Jomtienin poliisin mukaan oli moottoripyörävaras, kuoli törmäyksessä sedanin kanssa ajaessaan liikennettä eilen illalla Sattahipissa.

Na Jomtienin poliisiaseman poliisi sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta noin kello 8 30. toukokuuta, ja se kiiruhti onnettomuuspaikalle Sattahipin piirin Na Jomtienin osa-alueelle Chonburissa.

He löysivät uhrin, Mr. Chalermphon Phairinin, 42-vuotiaan, makaavan kuolleena tiellä. Hän oli kasvot alaspäin, ja hänellä oli runsaasti verenvuotoa ja useita kuolemaan johtavia vammoja. Sattahipin poliisi julisti thaimaalaisen Chalermphonin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Viranomaiset kuulustelivat tapahtumapaikalla odottavaa porrasperän kuljettajaa, 29-vuotiasta Kittiya Waikulaa. Hän väitti ajavansa valkoisella Toyota Yaris -sedanilla takaisin kotiinsa Pattayaan töiden jälkeen ja törmäsi Chalermphonin moottoripyörään. Uhri oli nopea ja ajoi liikennettä vastaan, Kittiya väitti, ja tie oli myös erittäin pimeä.

Chalermphonin ajoneuvo, punainen Yamaha Filano -moottoripyörä, juuttui Kittiyan sedanin puskuriin. Poliisi sai kuitenkin myöhemmin selville, että ajoneuvo todella varastettiin Nerarit Arisonilta, 20, joka ilmestyi myöhemmin paikalle.

Hän kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli ollut Pattayan yömarkkinoilla ostamassa tavaroita ja pysäköinyt moottoripyöränsä sinne. Palattuaan hän löysi kypäränsä maasta ilman pyörää.

Istuimen alla pidetyn iPadin GPS:n avulla Nerarit löysi lopulta moottoripyörän. Hän oli myös järkyttynyt kuultuaan, että hänen ajoneuvonsa varastanut varas oli kuollut törmäyksessä.

Poliisi tutki tapausta. Chalermphonin ruumis kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.