Pattaya Marathon 2023 on palannut kaupunkiin heinäkuussa

KUVA: Pattaya Marathon

Pattaya -

Liity Pattaya Marathon 2023 -tapahtumaan ja liity "15,000 XNUMX juoksijaan" joka vuosi kaikkialta maailmasta!

Juokse intohimolla ja riko rajasi kaupungin suurimmassa maratontapahtumassa, joka järjestetään 22.-23. Nauti urheilufestivaalien viikonlopusta ja maagisesta tunnelmasta jännittävimmässä kaupungissa, joka ei koskaan nuku, Pattaya Cityssä!

Ansaitse mahdollisuutesi voittaa useita kunniallisia palkintoja, kuten "Finisher"-paita, joka on suunniteltu yksinomaan erottuvalla oranssilla värillä, joka vangitsee katseen kaukaa, ja ikimuistoisia mitaleja, jotka ovat yhtä näyttäviä ja vaikuttavia.

Voi olla tekstin grafiikka
KUVA: Pattaya Marathon

Merkitse kalenteriisi ilmoittautumisaikaa nyt torstaina 1. klo 10 alkaen. Älä odota ja ole osa 15,000 XNUMX juoksijaa Pattaya Marathon 2023!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.