Melkein miljoonan bahtin arvoiset merirosvokarhut takavarikoitiin Bangkokin torilla

Bangkok -

Sampeng Marketissa takavarikoitiin yli 1,000 XNUMX lisensoimatonta ja väärennettyä Care Bear -karhua, joiden arvo on lähes miljoona bahtia.

Central Investigation Bureau (CIB) raportoi tällä viikolla, että he tekivät ratsian useisiin nukkekauppoihin Sampeng Marketilla Bangkokissa. Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun monet Sampeng Marketin nukkekaupat mainostivat tuotteitaan sosiaalisessa mediassa. Monista kaupoista löytyi luvattomia Care Bears -karhuja.

Liikkeiden omistajat pidätettiin laittomasta hallussapidosta tai maahantuonnista luvattomia tuotteita, joissa ei ollut Thai Industrial Standard (TIS) -merkkiä. Yli 1,000 900,000 luvatonta Care Bear -karhua takavarikoitiin, arvoltaan yli XNUMX XNUMX bahtia.

Kuluttajasuojapoliisi (CPPD) on varoittanut tuotteita myyviä myyjiä, että heidän on tarkistettava, onko tuotteissa TIS-merkintä. TIS-tarra voidaan tarkistaa osoitteessa www.tisi.go.th.

Jos joku havaitsee lisensoimattomia tuotteita, ilmoita siitä CPPD:n hotline-numeroon 1135.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.