Nouseva tähti Chonjarern nappaa klubitalon johtajan keskeytetyssä Thaimaa Mixed Stableford Challengessa

Rayong, Thaimaa-

Nouseva Chonjarern Baramithanaseth ryntäsi klubitalojohtoon 18 pisteellä sateen viivästyneen Thailand Mixed Stableford Challengen ensimmäisen kierroksen aikana par-73 St. Andrews 2000:ssa Rayongissa tiistaina.

22-vuotias golfaaja Chaiyanathista suoritti erinomaisen taidonnäytteen, joka varmisti kahdeksan birdietä, yhden kotkan ja kaksinkertaisen bogeyn neljänteen reikään. Hänen erinomainen suorituskykynsä sai hänet saavuttamaan klubitalon johtoaseman, kun taas valitettava pimeys pakotti useat pelaajat keskeyttämään pelinsä. Kilpailu, joka on jo viivästynyt kahden tunnin sadekatkon vuoksi, jatkuu nyt keskiviikkoaamuna.

Chonjarern sanoi erinomaisesta suorituksestaan: "Minulla oli erinomainen puttauspäivä, osuin oikeisiin paikkoihin ja upposin useita pitkiä puttoja."

 Huolimatta siitä, että hän oli vahva haastaja äskettäisessä Thailand Mixed Cupissa samassa paikassa, hänen mahdollisuutensa putosivat kolminkertaisella bogeylla 17. reiässä.

- Oli vaikeaa pelata paineen alla yhtenä johtajista kaksi päivää sitten. Mutta tänään on uusi turnaus uusilla olosuhteilla. Kaikki näytti olevan kohdillaan minun puolellani", sanoi Chonjarern, jonka viimeaikainen saavutus sisältää kakkossijan, hänen uransa parhaan tuloksensa, Thaimaan PGA Tourilla Prachinburissa muutama viikko sitten.

Kolmen pisteen jäljessä oli Tawan Phongphun, joka oli 15 alle yhden reiän jälkeen. 

Viisinkertainen ammattikiertueen voittaja Tirawat Kaewsiribandit 7 birdiellä ja yhdellä bogeylla keräsi 13 pistettä sekä isosti Jakraphan Premsisigorn, joka oli myös seitsemän birdietä ja yksi bogey.

Pohdittuaan suorituskykyään Tirawat kertoi: ”Kaiken kaikkiaan minulla oli hyvä kierros. Keskityin osumaan väyliin ja suorittamaan tarkkoja lähestymislaukauksia. Myös panokseni oli tänään paikallaan.” Hänen uransa merkittävin voitto saavutti erityisesti Pakistanissa järjestetyn Aasian kiertueen 2018 UMA CNS Open Golf Championshipin voittamisen.

Nykyisessä muodossaan luottavaisella askeleella Tirawat korosti menestysstrategiaansa sanoen: "Uskon vahvasti nykyiseen muotooni. Lyön raudoillani hyvin, joten tähtään poikkeuksellisiin kakkoslaukauksiin ja pyrin uppoamaan lukuisia putteja. Stableford-formaatissa kaikki pyrkivät birdiesiin. Jopa birdien kanssa ansaitset kaksi pistettä, kun menetät vain yhden pisteen bogeyllä. Tämä asetus antaa meille mahdollisuuden tuntea olomme rennommaksi ja rohkaisee meitä hyökkäämään keiloja vastaan ​​lähestymispelin aikana.

Useiden pelaajien joukossa, jotka olivat suorittaneet kierroksensa aiemmin päivällä, oli australialainen Liam Georgiadis, joka ansaitsi 10 pistettä kuudesta birdiestä kahta bogeyä vastaan.

”Eilisessä harjoituskierroksessa oli hyvä työstää jotain. Se auttoi minua putoamaan hyvin tänään", sanoi 24-vuotias tulokas Australian PGA:ssa. 

”Kurssi on hyvässä kunnossa. Vihreät nopeutuvat päivä päivältä”, lisäsi Stableford-muotoa kohtaan kasvava adelaidalainen pelaaja. 

"Se on minulle uusi asia. Ja nautin siitä varmasti. Pelisuunnitelmani osalta minun täytyy vain pelata aggressiivisesti ja lyödä rehellisesti paljon birdietä. Varmista, että saat puttit ja kaikki. Älä välitä bogeyistä paljon”, lisäsi Etelä-Dakotan yliopistosta valmistunut.

Toisin kuin viime viikon lyöntipelitapahtumassa, Stableford-muoto antaa pelaajille pisteitä kullakin reiällä tehtyjen lyöntien lukumäärän perusteella. Tässä järjestelmässä pelaajat ansaitsevat pisteitä birdieistä (2 per birdie) ja eagles (5 per kotka), kun taas bogeys (-1 per bogey) ja double bogeys (-3 per double bogey tai enemmän) vähentävät pisteitä kokonaistuloksistaan. Pelaaja, jolla on korkeimmat pisteet nelipäiväisessä turnauksessa, lähtee tittelinsä.

Turnauksen suoraa lähetystä voi katsoa TrustGolfin Facebook-fanisivulla ja TrustGolfin Youtube-kanavalla klo 9 alkaen.

 

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone Golf, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 ja Barcelona Valley.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/