Denwit ja Aunchisa toivovat voivansa viedä vauhtia Thaimaahan Mixed Stablefordiin

Vaikuttavasta suorituksestaan ​​Thailand Mixed Cupissa Denwit Boriboonsub ja Aunchisa Utama ovat innokkaita säilyttämään vauhtinsa Thailand Mixed Stableford Challengessa, jonka on määrä alkaa tiistaina par-73 St. Andrews 2000 -tapahtumassa Rayongissa.

Sunnuntaina Denwit, Chonburin nouseva tähti, voitti voiton pudotuspeleissä Aunchisasta. Molemmat pelaajat päättivät normaalin kierroksen tasatuloksessa yhdeksän alle 209:n, mutta Denwit varmisti voiton ratkaisevalla birdiellä lisäpelissä. Tämä voitto merkitsi Denwitin uran kolmatta voittoa, mikä vahvisti entisestään hänen asemaansa lupaavana lahjakkuutena Thaimaan golfkentillä.

Poikkeuksellisen suorituksensa kentällä, joka ulottuu 7,302 6,346 jaardia miesten teestä ja XNUMX XNUMX jaardia naisten tiistä, Denwit osallistuu turnaukseen yhtenä Stableford-muodon suosikeista. 

"Minulla on paljon luottamusta tähän muotoon, varsinkin kun otetaan huomioon viime viikolla saavuttamieni birdien määrä", sanoi 19-vuotias Denwit, joka ylpeilee kahdella aikaisemmalla voitolla All Thailand Golf Tourilla. Hän tuntee radan asettelun useiden aikaisempien kokemusten vuoksi, ja hän on optimistinen sen suhteen, että hän vie nykyisen muotonsa Stableford Challengeen.

”Olen pelannut tällä kurssilla useita kertoja, joten tunnen oloni mukavaksi ympäristössä. Tavoitteeni on säilyttää tämä suoritustaso koko Stableford Challengen ajan, teini sanoi.

Huolimatta pudotuspeleistä epäonnistumisesta, Thaimaan LPGA Tourin kaksinkertainen voittaja Aunchisa on edelleen päättäväinen korvaamaan tappion tulevassa Thailand Mixed Stableford -tapahtumassa, jonka kokonaispalkintorahasto on 3.45 miljoonaa Bt. 

32-vuotias golfaaja Lopburista kommentoi tappiotaan: ”On pettymys, että hävisin pudotuspeleissä, mutta annoin kaikkeni. Otan tuon kokemuksen positiiviset puolet käyttöön ja vien ne tämän viikon turnaukseen. 

Aunchisan sitkeys ja päättäväisyys viittaavat siihen, että hän on valmis palautumaan ja esiintymään hyvin St. Andrews 2000 -tapahtumassa, joka on isännöinyt kahta peräkkäistä Thailand Mixed -sarjaa.

”Tunnen oloni todella mukavaksi tällä kurssilla ja olen melko luottavainen pelini suhteen. Rata on melko lyhyt, mikä tarkoittaa, että on enemmän mahdollisuuksia lyödä birdieitä. Stableford-muodossa sinun on tehtävä paljon birdietä saadaksesi enemmän pisteitä”, sanoi Aunchisa, ainoa naispelaaja, joka sijoittui viiden parhaan joukkoon Thailand Mixed Cupissa.

”Rata sopii todella peliini, koska olen ihminen, joka tykkää lyödä suoria laukauksia. Jos voin lyödä suoraan väylille, minun on helpompi osua lähestymislaukauksiin ja luoda hyviä birdie-paikkoja. Suunnitelmani on pelata aggressiivista golfia saadakseni pisteitä, hän lisäsi. 

Yhteensä 132 golfaajaa, mukaan lukien PGA of Australia ja Australia WPGA, sekä nuoria paikallisia kykyjä Junior Asian Tourista ja Chang Genz Golfista on kutsuttu lisäämään jännitystä Thailand Mixed Stableford Challengeen. 

Toisin kuin viime viikon lyöntipelitapahtumassa, Stableford-muoto antaa pelaajille pisteitä kullakin reiällä tehtyjen lyöntien lukumäärän perusteella. Tässä järjestelmässä pelaajat ansaitsevat pisteitä birdieistä (2 per birdie) ja eagles (5 per kotka), kun taas bogeys (-1 per bogey) ja double bogeys (-3 per double bogey tai enemmän) vähentävät pisteitä kokonaistuloksistaan. Pelaaja, jolla on korkeimmat pisteet nelipäiväisessä turnauksessa, poistuu mestaruudesta.

Turnauksen suoraa lähetystä voi katsoa TrustGolfin Facebook-fanisivulla ja TrustGolfin Youtube-kanavalla klo 9 alkaen.

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, Saint Andrews 2000 ja Barcelona Valley. 

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä golfturnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", joka on yhdessä hyväksytty tapahtuma Ladies European Tourin ja LPGA Tourin välillä vuosina 2021-2025. Tapahtuma herätti merkittävää kiinnostusta johtavilta golfaajilta maailmanlaajuisesti ja auttoi edistämään positiivista imagoa Thaimaasta. Lisäksi TrustGolf tarjosi thaimaalaisille naispelaajille mahdollisuuden kilpailla tässä arvostetussa eurooppalaisessa tapahtumassa.

Vuonna 2023 TrustGolf isännöi viittä Thailand Mixed -sarjaa ja tarjoaa yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat. Lisäksi TrustGolf Tour järjestää TrustGolf Asian Mixed -tapahtumat, jotka kolmesti hyväksyvät Asian Tour, Ladies European Tour ja TrustGolf Tour, ja joiden palkintorahat ovat yhteensä US$1.5 miljoonaa. TrustGolf Link Series toimii myös Access-sarjana Ladies European Tourille ja sisältää TrustGolf Women Scottish Openin, jonka palkintoraha on 2 miljoonaa dollaria.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/