Teini-ikäinen Denwit voitti Thaimaa Mixed Cupin pudotuspelissä

Nuori ase Denwit Boriboonsub saavutti uransa kolmannen tittelinsä pudotuspelivoiton jälkeen Aunchisa Utamasta TrustGolfin esittämän 3.45 miljoonan Bt Thailand Mixed Cupin viimeisellä kierroksella, joka vähennettiin 54 reikään par-73 St. Andrews 2000 -turnauksessa. Rayongissa sunnuntaina.

Saatuaan normaalikierroksen 67 pisteellä 10 alle par-209, Denwit oli vetäytynyt sänkyynsä, kun hän sai puhelun valmistautua ylimääräiseen kaksintaisteluun Aunchisan, 2-kertaisen Thaimaan LPGA Tourin voittajan, kanssa. Aunchisa oli tehnyt 18. reiän pistein 71 ja yhteensä 209 pakottaakseen pudotuspeliin.

Lisätaistelussa Aunchisa missasi birdie-yrityksensä 18. reiällä, jolloin Denwit saattoi mukavasti upottaa birdieputtinsa ja sinetöidä voiton.

Tämä on Denwitin kolmas ammattilaistitteli tähän mennessä, ja hänen kaksi edellistä voittoaan saavutettiin All Thailand Golf Tourilla Chiang Maissa vuonna 2021 ja Nakhon Pathomissa viime vuonna.

"Olin melko luottavainen pudotuspeliin mennessäni, sillä olin aina voittanut kaikki yhdeksän edellistä. Vaikka olin hieman hermostunut, uskoin ennätykseeni, joten tiesin, että mahdollisuuteni oli melko korkea”, sanoi lahjakas teini, joka karsii viimeisellä kierroksella seitsemän birdietä bogeyä vastaan.

Pohdittuaan tavallista kierrostaan ​​Denwit lisäsi: ”Kokonaisuudessaan se oli hyvä kierros, vaikka päätinkin bogeylla ja parilla. Tiedän, että olisin voinut tehdä paremmin, mutta olen silti tyytyväinen edistymiseeni. Jätettyään väliin niin monia leikkauksia vuoden alussa, minusta tuntuu, että olen menossa oikeaan suuntaan.

Denwitin voitto toi hänelle voittajan shekin 517,500 345,000 Bt, kun taas Aunchisa joutui tyytymään toiseksi tulleen XNUMX XNUMX Bt palkintorahaan.

Katsoessaan ensi viikon turnausta, joka pelataan Stableford-formaatissa, pelaaja lisäsi: "Olen optimistinen mahdollisuuksieni suhteen. Viimeisten kolmen päivän birdien lukumäärän perusteella uskon, että Stableford-formaatti sopii pelityyliini”, lisäsi 19-vuotias Chonburin pelaaja.

Yön johtaja Rattanon Wannasrichan näytti saavuttavan voiton 11 alle pistemäärällä 16 reiän jälkeen, mutta huono teelaukaus 17. päivänä johti kaksinkertaiseen bogeyyn. Hänen täytyi lopulta tyytyä 74:ään ja yhteensä yhdeksään alle 210:n tasoon kolmannen sijan eteläkorealaisen Wonjun Leen kanssa, joka sijoittui 68:lla. 

Aikataulujen viivästymistä aiheuttaneiden huonojen sääolosuhteiden vuoksi turnaus lyhennettiin kolmeen 54-reikäiseen kierrokseen. Pelaajat nauttivat nyt lepopäivästä ennen kuin jatkavat toimintaansa tiistaina Thailand Mixed Stableford Challengessa, joka pelataan Saint Andrews 2000:ssa Rayongissa 19. toukokuuta asti.

Huipputeknologiaa hyödyntävä sisäharjoittelukeskus TrustGolf on johtanut Thailand Mixedin järjestämistä kolmena peräkkäisenä vuotena tarjoten alustan mies- ja naispelaajille hiomaan taitojaan. Kiertuetta tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fun, Thaimaan matkailuviranomainen, Rayongin matkailuviranomainen, Bangkok Bank, B. Grimm Company, Bond Holdings, AIS Airplay, Bridgestone Golf, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, Balance Golf Nutrition, Leborn, LMV, Udommpanich, St. Andrews 2000 ja Barcelona Valley. 

.........................................................

 

Tietoja TrustGolfista

 

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä golfturnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", joka on yhdessä hyväksytty tapahtuma Ladies European Tourin ja LPGA Tourin välillä vuosina 2021-2025. Tapahtuma herätti merkittävää kiinnostusta johtavilta golfaajilta maailmanlaajuisesti ja auttoi edistämään positiivista imagoa Thaimaasta. Lisäksi TrustGolf tarjosi thaimaalaisille naispelaajille mahdollisuuden kilpailla tässä arvostetussa eurooppalaisessa tapahtumassa.

Vuonna 2023 TrustGolf isännöi viittä Thailand Mixed -sarjaa ja tarjoaa yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat. Lisäksi TrustGolf Tour järjestää TrustGolf Asian Mixed -tapahtumat, jotka kolmesti hyväksyvät Asian Tour, Ladies European Tour ja TrustGolf Tour, ja joiden palkintorahat ovat yhteensä US$1.5 miljoonaa. TrustGolf Link Series toimii myös Access-sarjana Ladies European Tourille ja sisältää TrustGolf Women Scottish Openin, jonka palkintoraha on 2 miljoonaa dollaria.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/