Pattayalainen mies loukkaantui naapurin meluvalituksen jälkeen, lemmikkikoira auttaa puolustamaan uhria

Pattaya -

Thaimaalainen lemmikkikoira löydettiin kärsivällisesti odottamassa ja auttavan suojelemaan omistajaansa, joka oli loukkaantunut naapurin osuttua Pattayassa meluvalituksen seurauksena.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtumasta lauantai-iltana (13th) lähellä poliisilaatikkoa Rong Poassa, Banglamungissa. He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen Mr. Sompong Thongparpin, 40, istuvan moottoripyörän sivuvaunussa. Hänen kasvonsa olivat veren peitossa ja uroskoira istui rauhallisesti Sompongin vieressä suojellakseen häntä.

Mr. Sompong kertoi Pattaya Newsille "Join alkoholia kotonani yksin koiraani lukuun ottamatta. Naapurini suuttui siitä, että pidin kovaa ääntä nauttiessani juomisestani, ennen kuin sanallinen riita alkoi ja naapuri hyökkäsi kimppuuni. En halua, että mihinkään oikeustoimiin ryhdytään, mutta haluan vain, että poliisi käskee naapuria olemaan hyökkäämättä kimppuun uudelleen."

Lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet naapurin nimeä, ja Pattayan poliisi ilmoitti kunnioittavansa uhrin pyyntöä olla jatkamatta oikeudellisia syytteitä.

Sompong lisäsi, että hänen lemmikkikoiransa auttoi pysymään hänen kanssaan uskollisesti hänen vammojensa ajan ja auttoi ajamaan hyökkääjän pois.

Sompong vietiin paikalliseen sairaanhoitolaitokseen päähaavojensa jatkohoitoa varten uskollisen koiransa rinnalla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.