Katsaus Pattayan ja Thaimaan tulevaan viikkoon Uutiset: Vaaliviikko on täällä!

Thaimaa-

Seuraava on säännöllinen ominaisuus, jossa korostamme Thaimaan suurimpia ja tärkeimpiä uutisia. Näin tavallisten lukijoidemme on helppo seurata Thaimaan tapahtumia.

Tällä viikolla keskitymme toukokuun kolmanteen viikkoon, joka päättyy 20.

Suurin ja tärkein asia, jota tällä viikolla pitää silmällä, ovat Thaimaan vaalit, jotka järjestetään sunnuntaina 14. toukokuuta. Emme aio keskustella vaaleista pitkään tässä lyhyessä yhteenvedossa mutta olemme kirjoittaneet tänne pitkän ja perusteellisen oppaan vaaleista.

Nämä vaalit ja tulokset eivät todennäköisesti tule heti saataville, mutta Thaimaan uutisissa voi nähdä erittäin mielenkiintoisen viikon riippuen maakuntien tuloksista ja siitä, mitkä poliittiset puolueet saavat suurimman osan paikoista.

Thaimaan politiikka voi olla monimutkaista, ja on todennäköistä, että syntyy useita liittoutumia ja kumppanuuksia, kun kaikki on sanottu ja tehty. Tässä vaiheessa uusi parlamentti ja aiemmin nimitetty senaatti valitsevat seuraavan Thaimaan pääministerin.

On monia tärkeitä asioita, joihin nämä vaalit voivat vaikuttaa kuten laillinen kannabis josta keskustelimme täällä ja laillista prostituutiota, josta keskustelimme täällä.

Kaikki tämä vaatii tarkkaa silmää, ja tarjoamme säännöllisesti päivityksiä täällä TPN Mediassa.

Pattayan tapahtumia on tällä viikolla rajoitettu vaalien vuoksi, mutta Oceanman-tapahtuma järjestetään ensi viikonloppuna Jomtien Beachillä. Kerroimme tästä tapahtumasta tarkemmin täällä.

Pysy kuulolla koko ensi viikolla kaikista vaalituloksista ja mahdollisista muutoksista, joita se voi tuoda mukanaan. Kiitos kuten aina tuestanne ja lukijoistanne!

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/