Päihtynyt mies kahlaa Pattayanmerelle ja viettää yön poijulinjalla

Pattaya -

  Tyttöystävänsä kanssa väitetysti ongelmista pohtineen thaimaalaisen miehen päätti hukata riisiviskiä ja kahlata Pattayan mereen yöpymään poijuköydellä. 

Synkkä poikaystävä, herra Anon Srirue, 29, löydettiin noin 50 metrin päästä Jomtien Beachiltä uimapoijulta kello 5 aamulla tänä aamuna, 11. toukokuuta.

Hän nukkui poijussa, ja Sawang Boriboon -pelastajat pelastivat hänet turvallisesti takaisin rantaan. Mies vaikutti voimakkaasti päihtyneeltä, pelastajat kertoivat The Pattaya Newsille.

Hänen äitinsä, rouva Bang-on Thiamritin, 49, mukaan hänen poikansa suuttui tyttöystävälleen tuntemattomista syistä. Hän oli niin järkyttynyt, että ajoi lava-autonsa pois talosta keskellä yötä ja katosi pitkäksi aikaa.

Hänen turvallisuudestaan ​​huolestuneena herra Anonin äiti ja hänen tyttöystävänsä, jonka nimeä ei kerrottu, päättivät vaeltaa etsimään häntä Jomtien Beachiltä, ​​missä hän usein piti rentoutua ja ajatella. Sitten he löysivät herra Anonin juovan riisiviskiä rannalla, mikä johti uuteen riitaan pariskunnan välillä.

Poika kertoi haluavansa kuolla ja kahlaa Pattayan mereen ennen kuin katosi pimeyteen. Hänen äitinsä huolestui ja otti yhteyttä viranomaisiin saadakseen apua. Mies kuitenkin ui poijulle ja meni nukkumaan sen sijaan, että olisi vahingoittanut itseään.

Pelastajien ansiosta miehelle ei aiheutunut vahinkoa. Hänen kerrotaan olevan raittiina lehdistöstä lähtien, eikä hän ollut itsetuhoinen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.