Pattayan poliisi tuhosi karaokepaikat useiden lakien rikkomisesta

Pattaya -

  Kahteen Pattayalla sijaitsevaan karaokekauppaan tehtiin ratsian aikaisin tänä aamuna, koska niiden väitettiin toimineen laillisten sulkemisaikojen jälkeen, jolloin alaikäiset pääsivät tapahtumapaikkoihin ja kävijät olivat antaneet laittomien huumeiden nauttimisen paikoissa.

Pattayan poliisi teki ratsian kahteen karaokekauppaan Pattayan keskellä ja pidätti monia henkilöitä tänään, 03. toukokuuta, kello 20.

Pol. Everstiluutnantti Kongphon Dechakhampoo Pattayan poliisiasemalta kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli saanut huolestuneilta kansalaisilta valituksen siitä, että kaksi karaokebaaria toimi klo 2:00 laillisten sulkemisaikojen ulkopuolella viihdealueilla ja rikkoi useita muita lakeja.

Ensimmäisessä baarissa, ”Nuum Karaokessa”, poliisi löysi 17-vuotiaan paikan sisältä. Virtsatestit paljastivat myös, että yhdeksän baarin asiakasta oli käyttänyt huumeita.

Toisessa nimeämättömässä laitoksessa myös 3 henkilöä sai positiivisen huumetestin. Heidät otettiin poliisin säilöön odottamaan oikeustoimia. Poliisin mukaan kaikki pidätetyt henkilöt olivat Thaimaan kansalaisia.

Pattayan poliisi jatkaa myös oikeustoimia kolmea tuntematonta baarinhoitajaa vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.