OCEANMAN Pattaya -urheilutapahtuma järjestetään 20.-21

Pattaya -

Pattaya isännöi toista hienoa urheilutapahtumaa nimeltä "OCEANMAN Pattaya 2023". Viranomaiset toivovat, että se kerää kaupungille jopa 50 miljoonaa bahtia.

Kilpailun isännöivät yhteistyössä Pattaya City ja Thaimaassa maailmanluokan ulkouintikilpailun järjestäjä OCEANMAN Thailand. Viranomaisten mukaan sen tavoitteena on tuoda Pattaya takaisin matkailumarkkinoiden eturintamaan.

OCEANMAN Pattaya 2023 järjestetään 20.–21. toukokuuta Jomtien Beachillä, vastapäätä The Now -hotellia. Tapahtumassa järjestetään uintikilpailu avomerellä neljällä eri matkalla: OCEANMAN (10 km), Half OCEANMAN (5 km), Sprint (2 km), OCEANKIDS (1 km) ja OCEANTEAMS (1 km). Viimeisessä kategoriassa 3 uimarin joukkue ui kukin 1 km samalla radalla.

Tapahtuman kohdeosallistuja on 800 henkilöä, mukaan lukien thaimaalaiset ja kansainväliset uimarit, sekä 2,400 50 katsojaa. Kuten todettiin, Pattayan viranomaiset odottavat tapahtuman tuottavan Pattayalle yli XNUMX miljoonaa bahtia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.