Iltapäivän ukkosmyrskyt ravistelevat Pattayaa, mutta ei merkittäviä vahinkoja

Pattaya, Thaimaa-

Iltapäivän ukkosmyrskyt iskivät Pattayaan ja osiin Chonburista tänä iltapäivänä 9. toukokuuta 2023 ja ravistelivat paikallisia asukkaita, mutta eivät aiheuttaneet suuria vahinkoja.

Sosiaalisen median käyttäjien jakamalla virusvideolla raportoitiin joitakin pieniä vaurioita Sri Rachan toreilla, joissa lyhyt myrsky repi paikallisen markkinan, mikä aiheutti telttojen ja markisien sinkoamisen ilmaan, mutta henkilövahinkoja ei tapahtunut.

Voimakkaasta salamuksesta ja ukkonenesta huolimatta Pattayan sähköverkko onnistui pääosin kestämään myrskyn, kuten tarkoitettiin, eikä merkittäviä raportteja pitkistä sähkökatkoksista ollut.

Todellinen sademäärä oli vähäistä tai keskitasoa, eikä sen seurauksena myöskään ollut merkittäviä tulvia.

Parasta myrskyssä oli kuitenkin se, että se auttoi alentamaan kiehuvaa kuumuutta Pattayan alueella useiden viime päivien aikana, mikä on ollut pitkittynyt helleaalto. Monet asukkaat ovat valittaneet korkeista sähkölaskuista ja helteestä Pattaya Newsille viimeisen kuukauden aikana.

Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan tällä viikolla on myös todennäköistä, että lisää myrskyjä on tulossa, joten Pattayan asukkaiden tulee valmistautua koleaan säähän.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/