Bhumjaithai-puolue nosti kunnianloukkausoikeudenkäynnin thaimaalaista kannabiksen vastaista ristiretkeläistä vastaan

Thaimaa -

Bhumjaithai-puolue on nostanut kunnianloukkausoikeudenkäynnin kannabiksen vastustajaa Chuwit Kamolvisitia vastaan ​​sen jälkeen, kun hän perusti Center of Anti-Cannabis (CAC) Olen Bangkok.

Edellinen tarinamme:

Chuwit sanoi, että Bhumjai Thai -puolueen johtaja Anutin Charnvirakul on muuttanut kantaansa kannabikseen menneisyydestä, koska hän kerran lupasi liberaalin kannabispolitiikan, mutta sanoi nyt vain, että kasvi on tarkoitettu vain lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Nyt päivitykseemme:

Tiistaina (9th) Asianajaja Kamon Srisawat, Bhumjaithai-puolueen edustaja, nosti kanteen Bangkokin rikostuomioistuimessa Chuwitia vastaan ​​väitetystä kunnianloukkauksesta mainostamalla ja loukkaamalla Thaimaan vaalien perustuslakia.

Herra Kamon kertoi lehdistölle "Mr. Chuwit yrittää vahingoittaa Bhumjaithai-puolueen äänestämistä suostuttelemalla ihmisiä negatiivisilla tavoilla ja antamalla vääriä tietoja ja pelon levittämistä kannabiksen ympärillä. Nämä toimet ovat herjaneet puoluetta. Emme halua, että vahingonkorvauskuluja maksetaan, mutta haluamme, että häntä vastaan ​​ryhdytään oikeustoimiin periaatteessa. Thaimaan tuomioistuimet ovat hyväksyneet kanteen, joka käsitellään 26. kesäkuutath, 2023. ”

Kun Kamonilta kysyttiin, kuinka Bhumjaithai-puolue on nimenomaan vaikuttanut kannabiksen vastustajalta Chuwitilta, hän sanoi, että hän ei voi antaa enempää yksityiskohtia toistaiseksi kiireellisten oikeustoimien ja tapauksen vahingoittumisriskin vuoksi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.