Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Ennakkoäänestäjät kerääntyvät Thaimaan äänestyspaikoille ja muihin 

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 1. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 7. toukokuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan viranomaiset ilmoittivat yhteensä, että 25 tsunamitornia soitti samaan aikaan hälytystä Thaimaassa, mutta onneksi tsunamia ei ollut.

DDPM on vahvistanut, että näiden tornien tsunami-sireenissä ei ole ollut vikaa. Näihin torneihin lähetetyt signaalit olivat satelliiteista. Satelliittien signaalit on työnnettävä teknikoiden toimesta kaksinkertaisella salasanasuojauksella. On kuitenkin epäselvää, mikä meni pieleen.

2. Yli 10,000 5 turistia liittyy viiteen joukkoonth Full Moon Party tänä vuonna Pha Nganin saarella.

Yli 20,000 5 turistia liittyi vuoden 2023 viidenteen Full Moon Party -juhlaan Pha Nganin saarella, joka on tuottanut vähintään 500 miljoonaa bahtia.

Hauskoja Full Moon Party -juhlia, jotka näyttävät käyvän joka kuukausi kiireisemmältä!

3. COVID-19:n leviäminen ei ole enää maailmanlaajuinen kansanterveyshätä, Maailman terveysjärjestö sanoi perjantaina 5 yöaikaan Bangkokissa, Thaimaassa.

Pandemia on ollut laskevassa trendissä yli vuoden ajan, kun väestön immuniteetti on kasvanut rokotuksista ja tartunnoista, kuolleisuus on laskenut ja terveysjärjestelmiin kohdistuva paine on helpottunut, WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus sanoi tiedotusvälineiden lehdistötilaisuudessa Genevessä.

4. Ulkomaalaisen ruumiin kaltainen ruumis löydettiin kellumasta Pha Nganin saaren läheltä Surat Thanista.

Ruumiin tunnistaminen on edelleen kesken, eikä ole vielä selvää, onko se ulkomaalainen.

5. Ennakkoäänestäjät kerääntyvät Thaimaan äänestyspaikoille.

Varsinaiset vaalit ovat ensi viikonloppuna, jolloin suurin osa yleisöstä äänestää, 14. toukokuuta. Kuten tänä viikonloppuna, alkoholin myyntikielto on voimassa 6. toukokuuta klo 13 - 6. toukokuuta klo 14 Thaimaassa Thaimaan vaalilakien mukaisesti.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.