Reader Talkback Thaimaa: Onko Pattaya mielestäsi turvassa?

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Thaimaa-

Seuraava on säännöllinen ominaisuus: Esitämme lukijoillemme ajankohtaisen uutiskysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa noin viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja jännittäviä vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Tuntuuko sinusta, että Pattaya on turvassa?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen: Olemme viime aikoina nähneet Pattaya News -lukijoiden kommentteja ja huolenaiheita, joissa kysytään, onko Pattaya turvallista erityisesti turisteille useiden julkisten (enimmäkseen thaimaalaisten) tapausten jälkeen, kuten tämä murha Pattaya Beachillä. Tiedämme mielipiteemme tästä aiheesta, mutta haluamme sinun lukijoiksi. Onko Pattaya mielestäsi turvassa? Onko sinulla vinkkejä tai ehdotuksia turvassa pysymiseen? Onko sinulla koskaan ollut läheinen puhelu tai pelottava tapaus Pattayassa?  

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Editor@thepattayanews.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/