Thaimaan kannabiksen vastainen ilmiantaja perustaa kannabiksen vastaisen keskuksen Bangkokiin

Kansallinen -

Kuuluisa ilmiantaja, josta tuli kannabiksen vastainen kampanja, Chuwit Kamolvisit on perustanut kannabiksen vastaisen keskuksen (CAC) vastustamaan Bhumjai Thai -puolueen kannabiksen laillistamispolitiikkaa.

Kannabiksen vastainen keskus (CAC) perustettiin lisäämään yleistä tietoisuutta kannabiksesta Thaimaassa Chuwitin mukaan.

Hän sanoi, että Bhumjai Thai -puolueen johtaja Anutin Charnvirakul on muuttanut kantaansa kannabikseen menneisyydestä, koska hän kerran lupasi liberaalin kannabispolitiikan, mutta sanoi nyt vain, että kasvi on tarkoitettu vain lääketieteellisiin tarkoituksiin. Chuwitin mukaan virkistyskäyttö on kuitenkin laajalle levinnyttä erityisesti matkailualueilla, jolla ei ollut tarkoitus dekriminalisoida marihuanaa.

Chuwit väitti myös, että yli 80 % Thaimaan kannabiksesta salakuljetetaan Amerikasta, ja sen THC-pitoisuus on korkea, mikä tekee siitä sopivamman virkistyskäyttöön kuin Thaimaassa lääketieteellisiin tarkoituksiin kasvatettava vähä-THC-kannabis. Tämä vahingoittaa myös thaimaalaisia ​​maanviljelijöitä, Chuwit lisäsi.

Marihuana aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä yleisölle, ja Chuwit jatkaa kampanjoimista sitä vastaan ​​myös 14. toukokuuta pidettyjen vaalien jälkeen.

Chuwit vaatii, että kasvi palautetaan huumausaineluetteloon, mikä käytännössä sulkeisi tuhansia marihuanakauppoja eri puolilla Thaimaata ja palauttaisi tehtaan käyttöön vain tiukimman luvan perusteella lääketieteellisistä syistä.

Oppia lisää kannabiksen lääketieteellisestä puolesta Thaimaassa lisensoidulta, lääkärin ylläpitämältä, vain lääketieteelliseltä kannabisklinikalta, katso ystäviämme FRESH MEDIQ:sta täältä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.