Pattaya odottaa tänä vuonna 600,000 XNUMX intialaista turistia

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on ennustanut, että noin 600,000 XNUMX intialaista turistia vierailee Pattayassa tänä vuonna, mikä on saman verran kuin pandemiaa edeltävällä tasolla.

TAT:n Pattayan toimiston johtaja Anoma Vongyai totesi, että ennen pandemiaa Thaimaahan saapui yli 900,000 600,000 intialaista turistia, joista noin 2019 XNUMX vieraili Pattayalla. Intialaiset turistit olivat vuonna XNUMX kolmanneksi suurin ulkomaisten matkailijoiden ryhmä kiinalaisten ja venäläisten jälkeen.

Anoman mukaan intialaisia ​​turisteja on kaksi pääasiallista ryhmää: seminaareihin osallistuvat ja vapaat itsenäiset matkustajat (FIT). Seminaariryhmät vierailevat tyypillisesti toukokuusta elokuuhun, kun taas FITit vierailevat Pattayassa ympäri vuoden. Seminaariryhmät yöpyvät eri alueilla, kuten Pattaya Nuassa (Pohjoinen), Pattaya Klangissa (Keski), Pattaya Taiissa (Etelä) ja Phra Tamnak Hillissä, kun taas FIT:t yleensä mieluummin yöpyvät Pattaya Klangissa ja Pattaya Taissa edullisien huonehintojen vuoksi.

Seminaarivieraiden arvioitu kulutus on 2,000 3,000-1,000 2,000 bahtia päivässä, kun taas FIT-kävijöiden odotetaan kuluttavan XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX bahtia päivässä.

Majoituksen ja aterioiden lisäksi Anoma totesi myös, että intialaiset turistit nauttivat nähtävyyksistä, kuten Nong Noochin trooppisesta puutarhasta, Alcazar Cabaretista ja Koh Larnista.

LÄHDE: NNT
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.