Iso-Britannian mies hyökkäsi iäkkääseen australialaisturistiin Pattaya GoGossa

Pattaya -

Voimakkaasti humalainen ja lähes alaston brittimies hyökkäsi olutpullolla iäkkään australialaisturistin kimppuun Pattaya A-gogossa. 77-vuotias uhri loukkaantui päähänsä ja joutui sairaalaan.

Tapauksesta ilmoitettiin Pattayan poliisille eilen 10. toukokuuta kello 30. Viranomaiset koordinoivat Sawang Boriboonin pelastustyöntekijöitä ja ryntäsivät tapahtumapaikalle Tahitian Queen A-gogo -baarissa Pattaya Beach Roadilla Banglamungin alueen Nongpruen osa-alueella.

Poliisi löysi tuntemattoman henkilöllisyyden epäillyn baarista. Hän oli jo alistanut laupias samarialaisia ​​ja baarin turvallisuus sen jälkeen, kun hän meni tapahtumapaikalle alasti ja voimakkaasti humalassa ja löi olutpullon australialaisen Josef S:n, 77, päätä vasten ilman näkyvää syytä. Poliisin mukaan epäillyn ilmoitettiin olevan kotoisin Iso-Britanniasta.

Baarin asiakaspalvelijat ja pelastajat auttoivat Josefia pään haavoissa ennen kuin hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Hyökkäyksen todistajat kertoivat The Pattaya Newsille, että brittiepäilty joi Tahitian Queen Agogossa tapahtumaa edeltävänä iltana.

Epäilty lähti ja palasi juosten tapahtumapaikalle ja oli lähes alasti ja humalassa. Hän kieltäytyi myös pukemasta vaatteita, joita ihmiset yrittivät antaa hänelle, ja alkoi hyökätä muiden kimppuun. Mies otti sitten olutpullon ja löi sen herra Josefin päähän.

Pattayan poliisi pidätti miehen poliisiasemalla ja yrittää parhaillaan tunnistaa häntä, koska hänellä ei ollut mukanaan henkilöllisyystodistuksia. Pattayan poliisi kuvaili miestä erittäin yhteistyökyvyttömäksi ja jatkoi lainvalvontaviranomaisten ja muiden uhkailua.

Mahdollisista tulevista maksuista ei ole tietoa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.