Thaimaan poliisi varoittaa valemajoituksen Facebook-sivuista

Thaimaa -

Poliisi on varoittanut väärennetyistä majoituksesta Facebook-sivuilla ja huijareista.

Tiistaina (2nd) Cyber ​​Crime Investigation Bureaun tiedottaja eversti Krisana Pattanajaroen varoitti väärennetyistä majoitus-Facebook-sivuista. Näiden huijareiden kerrotaan käyttävän oikeita valokuvia huoneista, hotelleista ja huviloista saadakseen ne näyttämään oikeilta Facebook-sivuilta kyseisistä paikoista.

Suurin osa väärennetyistä Facebook-sivuista näyttää paikkoja kuuluisissa matkailukohteissa, kuten Pattayassa, Koh Larnissa, Phuketissa, Rayongissa ja Chanthaburissa.

Kun uhrit suostuivat varaamaan huoneita ja siirtämään rahaa huijareille, epäiltyihin ei voitaisi ottaa yhteyttä ja katkaista heidän puhelimiaan tai estää uhria. Viime aikoina on yli 238 uhria, jotka ovat aiheuttaneet miljoonien bahtien arvoisia vahinkoja. Tarkista ennen huoneen tai paikan varaamista verkossa alla olevilla kriteereillä:

  1. Varaa luotettavien varaustoimistojen, kuten Booking.com, Agoda, Traveloka, tai hyvämaineisten majoitussivustojen kautta.
  2. Tarkista Facebook-sivut ja varmista, että ne ovat oikeita eivätkä vääriä.
  3. Soita majoitusliikkeeseen ennen kuin siirrät heille rahaa.
  4. Vältä rahan siirtämistä henkilökohtaisille tileille, tilien tulee olla yritystilejä.
  5. Ole varovainen mainostaessasi liian halpoja majoitusvaihtoehtoja. Jos se on liian hyvää ollakseen totta, se usein on sitä.

Äskettäin Pattayassa:
Monet kotimaiset thaimaalaiset turistit huijasivat väitetysti kymmenistä tuhansista bahteista Pattayan allashuvilan väärennetyn Facebook-sivun kautta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.