Bangkokin joukkoliikenneviranomainen kehottaa matkustajia ojaan Durianin

Bangkok -

Bangkokin joukkoliikenneviranomainen (BMTA) pyytää matkustajia olemaan tuomatta duriania muiden käyttäjien valituksen jälkeen.

BMTA on julkaissut viestin, jossa pyydetään matkustajia olemaan tuomatta duriania busseihin, koska nyt on durian-kausi. He sanoivat, että tämä on maaliikenneministeriön turvallisuus- ja rauhaministerimääräyksen 2014 mukaisesti, jota matkustajien on noudatettava.

Yksi säännöistä sanoo, että esineitä, joilla on voimakas haju ja jotka voivat ärsyttää muita matkustajia, ei saa tuoda, elleivät ne ole suljetussa, hajutiiviissä astiassa.

BMTA huomautti, että sääntö ei koske vain durianeja vaan myös muita tuotteita, joilla on voimakas haju. Sääntö koskee myös kaikenlaisia ​​julkisia ajoneuvoja.

Monta vuotta sitten tapahtui tapaus, jossa linja-auton miehistö pyysi matkustajaa poistumaan bussista. Matkustaja oli tuonut durianin bussiin ja vaikka se oli kaksoissuljettu, haju silti vuoti ulos.

Tapaus levisi virukseksi, kun matkustaja kieltäytyi ja herätti paljon keskustelua verkossa, mikä johti nykyiseen lainsäädäntöön.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/