Reader Mailbag: Miksi Thaimaa ei investoi enemmän aurinkoenergiaan?

Seuraava on posti jonka lukija on lähettänyt meille vastauksena tähän artikkeliin.

Julkaisemme silloin tällöin lukijoiden sähköposteja, lähetä meille ajatuksesi osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Tervehdys Pattaya Newsille

Toivon, että tämä vastaus päivittäiseen uutiskirjeisiisi toimii. Tiedän, että sinulla ei ole kirjettä editorin osioon (Toimittajan huomautus: Julkaisemme ajoittain kirjeitä, kiitos kirjeestäsi.), mutta minua harjoitettiin kirjoittamiseen…
Säännöllisenä Pattayan vieraana olen ollut uutisten lukija muutaman vuoden ajan. Se on loistava uutisalusta pitää yhteyttä Thaimaan asioihin vierailujen välillä.
Vastaan ​​tämän päivän Uutisen johtavaan artikkeliin sähkön hinnoista. Olen jo jonkin aikaa hämmästynyt, että Thaimaa näyttää olevan riippuvainen fossiilisista polttoaineista sähköntuotannossa, kun sillä on niin paljon auringonpaistetta korjattavana.
Kun matkustan suuriin kaupunkeihin, kuten Pattayaan tai Bangkokiin, kulkien teollisuusalueiden läpi, joilla on hehtaareja metallipäällysteisiä kattoja valtavissa liikerakennuksissa, olen hämmästynyt siitä, ettei aurinkopaneelia ole näkyvissä. Joskus voi löytää symbolisen tuuliturbiinin. Tuottamatonta maata suurten taajamien ulkopuolella voitaisiin käyttää aurinkotiloihin. Monissa Pattayan hotelleissa ja muissa rakennuksissa katolla voi olla aurinkopaneeleja.
Edistyksellisen hallituksen tulisi pyrkiä vähentämään Thaimaan hiilijalanjälkeä ja investoimaan kaikkiin kestävän energian muotoihin. Maalla on hyvät mahdollisuudet lopettaa tai ainakin vähentää merkittävästi riippuvuuttaan kalliista, ilmastoa lämpenevistä fossiilisista polttoaineista, kuten öljystä ja kaasusta, ja samalla vähentää merkittävästi kustannuksia.
Jatka samaan malliin
Odotan innolla seuraavaa vierailuani Pattayaan
Michelle G
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/