Pattaya järjestää ensimmäisen julkisen kuulemistilaisuuden kolmen lentokentän suurnopeusjunayhteysprojektista

Pattaya -

Pattayan viranomaiset kutsuvat ihmisiä ensimmäiseen julkiseen kuulemistilaisuuteen, joka koskee tilanhallintaa edelleen kehitteillä olevan kolmen lentokentän suurnopeusjunayhteyshankkeen ympärillä.

Junalinjan, joka tunnetaan virallisesti nimellä High-Speed ​​Rail Linking Three Airports Project, odotetaan valmistuvan vuoteen 2029 mennessä. Se yhdistää Don Mueangin, Suvarnabhumin ja U-Tapaon lentokentät yhteen.

Rautatieyhteys on osa Eastern Economic Corridor (EEC) -hanketta.

Pattaya City järjestää 8. toukokuuta ensimmäisen julkisen kuulemistilaisuuden projektin ympärillä olevan tilan hallinnasta.

Kokous pidetään Ban Rod Fai -koulussa Banglamungin alueella klo 8-30. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä สายตรงนายกเมืองพัทยา.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.