Pattaya järjestää ensimmäisen julkisen kuulemistilaisuuden kolmen lentokentän suurnopeusjunayhteysprojektista

Pattaya -

Pattayan viranomaiset kutsuvat ihmisiä ensimmäiseen julkiseen kuulemistilaisuuteen, joka koskee tilanhallintaa edelleen kehitteillä olevan kolmen lentokentän suurnopeusjunayhteyshankkeen ympärillä.

Junalinjan, joka tunnetaan virallisesti nimellä High-Speed ​​Rail Linking Three Airports Project, odotetaan valmistuvan vuoteen 2029 mennessä. Se yhdistää Don Mueangin, Suvarnabhumin ja U-Tapaon lentokentät yhteen.

Rautatieyhteys on osa Eastern Economic Corridor (EEC) -hanketta.

Pattaya City järjestää 8. toukokuuta ensimmäisen julkisen kuulemistilaisuuden projektin ympärillä olevan tilan hallinnasta.

Kokous pidetään Ban Rod Fai -koulussa Banglamungin alueella klo 8-30. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä สายตรงนายกเมืองพัทยา.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.