Pattayan moottoripyöräilijä törmäsi kuolemaan kiinalaisen matkabussin kanssa

Pattaya -

Mies yritti ohjata moottoripyörällään tienrakennuskiertotien ympäri Threpprasit Roadilla Pattayalla ja törmäsi ajoneuvollaan kuolemaan kiinalaisia ​​turisteja täynnä olevaan kiertoajelubussiin.

Sawang Boriboon -pelastajat saapuivat onnettomuuspaikalle kello 10 maanantaina 1. toukokuuta löytääkseen mustan Honda PCX -moottoripyörän, joka oli törmännyt kiertoajelubussin etuosaan.

Moottoripyörä oli jumissa bussin etuosaan. Sen ratsastaja, 28-vuotias Wissanu Kanngam, löydettiin pyöränsä hylkystä vakavina vammoina. Pelastajat eivät pystyneet elvyttämään häntä ja totesivat hänet kuolleeksi paikan päällä.

Pappi sattui olemaan alueella ja rukoili uhrin puolesta. Wissanun ruumis kuljetettiin Banglamungin sairaalaan.

Direk Chaikusol, 40, kiertoajelubussin kuljettaja Khunanan & K-MAN Service Companysta, jakoi kertomuksensa tapahtumaan johtaneista tapahtumista The Pattaya Newsille. Hän kertoi ajaessaan Pattaya Beachille monia kiinalaisia ​​matkustajia kyydissään, kun hän huomasi tienrakennuskiertotien edessä.

Kiertotie oli hyvin kapea, sanoi herra Direk. Sitten hän huomasi uhrin lähestyvän kiertotietä moottoripyörällään. Mies ohitti tuntemattoman ajoneuvon ja törmäsi sitten suoraan linja-autoon.

Pattayan poliisi tutkii CCTV-tallenteita selvittääkseen törmäyksen tarkan syyn. Uhrin ruumis odottaa hautajaisjärjestelyjä Banglamungin sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.