Pattaya Marathon 2023 järjestetään 22.-23

Pattaya -

Pattaya Marathon 2023 on palannut. Suurin juoksutapahtuma järjestetään 22.-23.!

Ole osa 15,000 XNUMX juoksijaa, jotka saapuvat vuosittain eri puolilta maailmaa. Juoksemassa intohimolla… Rikkoa rajasi! Nauti urheilufestivaalien viikonlopusta ja maagisesta tunnelmasta jännittävimmässä kaupungissa, joka ei koskaan nuku, Pattaya Cityssä, Thaimaassa!

Liity heihin osoitteessa Pattayan maraton luoda ikuisia hetkiä.

Ilmoittautuminen aukeaa 1 alkaen. Lisätietoja on osoitteessa www.pattayamarathon.go.th

Nähdään lähtöviivalla!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.