Pattaya Marathon 2023 järjestetään 22.-23

Pattaya -

Pattaya Marathon 2023 on palannut. Suurin juoksutapahtuma järjestetään 22.-23.!

Ole osa 15,000 XNUMX juoksijaa, jotka saapuvat vuosittain eri puolilta maailmaa. Juoksemassa intohimolla… Rikkoa rajasi! Nauti urheilufestivaalien viikonlopusta ja maagisesta tunnelmasta jännittävimmässä kaupungissa, joka ei koskaan nuku, Pattaya Cityssä, Thaimaassa!

Liity heihin osoitteessa Pattayan maraton luoda ikuisia hetkiä.

Ilmoittautuminen aukeaa 1 alkaen. Lisätietoja on osoitteessa www.pattayamarathon.go.th

Nähdään lähtöviivalla!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.