Pattaya Beachin hotellit ja baarit hyötyvät USS Nimitzin miehistöstä

Pattaya -

Useat Pattayan rantalomakohteet, baarit ja hotellit hyötyivät Yhdysvaltain Nimitz Carrier Strike Groupin miehistön saapumisesta, sanoi Thanet Suparashusrangsi, Chonburin maakunnan matkailualan neuvoston puheenjohtaja.

USS Nimitz Carrier Strike Group, jota johtaa lentotukialusta USS Nimitz, on ollut mukana laajassa 11 kuukauden partiossa Yhdysvaltain 7. laivaston toiminta-alueella viime vuoden marraskuusta lähtien. Viime aikoina ryhmä on saanut päätökseen yhteisharjoituksia Japanin ja Etelä-Korean kanssa, ja se on myös kulkenut ilman ongelmia Etelä-Kiinan meren kiistanalaisten osien läpi.

Lentoyhtiö liittyi sitten Thaimaan ja Yhdysvaltojen diplomaattisuhteiden 190-vuotisjuhlaan 24.-29. huhtikuuta. Osa lentotukialuksen 5,000 XNUMX miehistön jäsenestä vieraili myös Pattayassa pitämään tauon Thanetin mukaan.

Thanet kertoi The Pattaya Newsille, että useat Pattayan rannalla sijaitsevat hotellit olivat hyötyneet Yhdysvaltain armeijan saapumisesta. Saapuminen aiheutti melkoisen kohua Beach Roadin ympärillä ja auttoi lisäämään matkailua 24.-28. huhtikuuta.

USS Nimitz on 23-kerroksisen rakennuksen korkea ja neljä jalkapallokenttää leveä. Se saapui Ticondegoral-luokan ohjatun ohjusristeilijän USS Bunker Hillin, Arleigh Bruke -luokan ohjattujen ohjusten hävittäjien USS Decaturin ja USS Wayne E Mayorin sekä F/A-18-taistelulentokoneen laivueen kanssa.

Erityisesti Walking Street oli erittäin kiireinen Yhdysvaltojen armeijan kanssa tauolla koko viime viikon.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.