Useat Bangkokin alueet tulvivat rankkasateen jälkeen

KUVA: Prachachat

Bangkok -

Aamuinen kaatosade tulvi monilla alueilla Bangkokissa tänään 30. huhtikuuta.

Viemäröinti- ja viemärilaitoksen mukaan kohtalaista tai rankkaa sadetta esiintyi monilla Bangkokin alueilla, kuten Huai Khwangissa, Din Daengissa, Chatuchakissa, Bang Suessa, Dusitissa, Ratchathewissa, Phaya Thaissa, Bang Phlatissa, Phra Nakhonissa, Pom Prap Sattru Phaissa. , Watthana, Khlong Toei, Khlong San, Yannawa ja Bang Rak.

Korkein sademäärä, 55.0 millimetriä, oli Bangnan alueella.

Kello 10 osat Vibhavadi Roadista ja Tiwanon Roadista Muang Thong Thaniin saapuvan tien tulviivat, mikä aiheutti suuria ruuhkaa.

Myös Megabangnan U-Turn -sillan oikea kaista sekä Srinakarin Road olivat veden alla.

Satunnaiset ukkosmyrskyt ja sadekuurot jatkuvat lehdistön ajan mukaan lukien Pattayan alueella, The Pattaya Newsin kotialueella. Pattayalla ei kuitenkaan ollut välittömiä ilmoituksia tulvista tai vahingoista.

Kaikki eivät kuitenkaan ole huonoja uutisia, sillä sade on auttanut poistamaan ilmansaasteita ja alentamaan kiehumiskuumia lämpötiloja kärsivillä alueilla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.