Epäilty thaimaalainen syanidisarjamurhaaja on edelleen pidätettynä, ja hän on yhteydessä ainakin 12 kuolemaan

KUVA: Bangkok Post

Kansallinen -

Thaimaan poliisi pidätti korkean tason poliisin vaimon epäiltynä ainakin 12 ystävän ja tutun tappamisesta syanidilla.

Epäilty Sararat Rangsiwuthaporn, 32, pidätettiin viime tiistaina ja häntä syytettiin ensimmäisen asteen murhasta useiden hänen ystäviensä ja tuttaviensa kuolemantapauksissa, jotka tapahtuivat useiden vuosien aikana.

Hänet pidätettiin Bangkokissa, ja poliisi löysi hänen hallussaan syanidipullon.

Aiemmin epäillyn tuttavan, Siripornin ”Koy” Khanwongin, 32, äiti ja vanhempi sisar tekivät ilmoituksen poliisille sen jälkeen, kun Siriporn yhtäkkiä romahti ja kuoli Mae Klong -joen rannalla vapauttaessaan kaloja ansioiden tekemiseen Sararatin kanssa. 14. huhtikuuta.

Hänen äitinsä ja sisarensa uskoivat, että Siripornin kuoleman ympärillä oli rikosta, koska Sararat ei auttanut Sriripornia ja lähti juuri hänen autoonsa, vaikka hän kuulemma näki uhrin kamppailun CCTV-materiaalin mukaan. Myös Siripornin arvoesineet katosivat.

Poliisi kertoi, että ruumiinavauksen mukaan Siripornin ruumiista löydettiin syanidia, mikä johti Sararatin pidätykseen.

Epäillyn tarina sai laajaa huomiota Thaimaassa, jolloin monet läheisensä menettäneet ihmiset tulivat esiin ja syyttivät häntä myrkyttämisestä.

Sararatin epäiltiin tappaneen jopa 12 33-44-vuotiasta ihmistä, mukaan lukien hänen entisen poikaystävänsä. Hän oli poliisin mukaan velkaa lähes jokaiselle uhrille ja lisäsi, että yksi eloonjäänyt sai myrkytyksen, mutta selvisi todennäköisesti hengissä runsaan veden juonnin vuoksi.

Poliisi jatkaa todisteiden keräämistä ja todistajien kuulemista.

Tuomioistuin kielsi Sararatin takuita viime keskiviikkona. Sararat testattiin mahdollisen mielisairauden tai hulluuden varalta, mutta se läpäisi, sanoi lainvalvontaviranomainen, joka lisäsi, että hän ei ole toistaiseksi osoittanut katumusta tai katumusta väitetyistä teoistaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.