Mahdollisesti koditon mies hyökkäsi Pattayan hierojan kimppuun

Pattaya -

Väitetty koditon mies heitti suuren raajan hierojaa kohti Pattayassa aiheuttaen päävammoja.

Hyökkäys tapahtui nimettömässä hierontasalissa Thappraya Roadilla lähellä View Talay 5:tä Chonburin Banglamungin alueella eilen 29. huhtikuuta kello 8. Uhri, 30-vuotias hieroja Pilaiwan Saenmoo, antoi haastattelun The Pattaya Newsille ja näytti CCTV-materiaalia salaperäisen miehen hyökkäyksestä.

Rouva Pilaiwan kertoi istuneensa ystäviensä ja työtovereidensa kanssa hierontahuoneensa edessä, kun noin 30-35-vuotias tuntematon mies ilmestyi heilutellen pitkää puun oksaa. Mies oli pukeutunut siististi, mutta Pilaiwan epäili, että hän saattoi olla kulkuri tai huumeiden väärinkäyttäjä.

Turvallisuudestaan ​​huolestuneena Ms Pilaiwan ja hänen ystävänsä välttelivät katsekontaktia mieheen, kunnes tämä vaelsi pois. Mies kuitenkin juoksi yhtäkkiä takaisin ja heitti suuren oksan ryhmää kohti tuntemattomista syistä ennen kuin pakeni jalkaisin. Ammus osui Ms Pilaiwanin päähän, minkä seurauksena hän tarvitsi seitsemän pistoa.

Uhri kertoi, että tällä alueella asui usein kodittomia ihmisiä. Joskus he nukkuivat kauppojen edessä ja saivat muut ihmiset tuntemaan olonsa epämukavaksi tai peloissaan.

Ms Pilaiwan paljasti, että hän oli jo tehnyt ilmoituksen Pattayan poliisille. Poliisi etsii parhaillaan epäiltyä ja tarkkailee valvontaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.